Ekran gidip geliyor ve çeyreğini kullanıyor bu hata tekrarlayınca Dual boot Kubuntu kurma kararı aldım. Öneriniz var mı? Kubuntu'da oyun performansı nasıl? Windows'ta geri yükleme yapma riskinden bıktım. Kubuntu'da NVIDIA sürücüleri yüklü geliyor diye biliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Ekran gidip geliyor ve çeyreğini kullanıyor bu hata tekrarlayınca Dual boot Kubuntu kurma kararı aldım. Öneriniz var mı? Kubuntu'da oyun performansı nasıl? Windows'ta geri yükleme yapma riskinden bıktım. Kubuntu'da NVIDIA sürücüleri yüklü geliyor diye biliyorum.
NVIDIA driverlarını kurun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran gidip geliyor ve çeyreğini kullanıyor bu hata tekrarlayınca Dual boot Kubuntu kurma kararı aldım. Öneriniz var mı? Kubuntu'da oyun performansı nasıl? Windows'ta geri yükleme yapma riskinden bıktım. Kubuntu'da NVIDIA sürücüleri yüklü geliyor diye biliyorum.
Başlat menüsünden ek sürücüler yazın ve tıklayın NVIDIA sürücüleri gibi ek sürücü varsa yükleyebilirsiniz.
Ve flatpak yükleyebilirsiniz hazır yüklü gelmiyor.
oyun oynayacağım zaman proton ile sıkıntı yapar mı?Başlat menüsünden ek sürücüler yazın ve tıklayın NVIDIA sürücüleri gibi ek sürücü varsa yükleyebilirsiniz.
Ve flatpak yükleyebilirsiniz hazır yüklü gelmiyor.
Proton genelde pek guzel calisir.oyun oynayacağım zaman proton ile sıkıntı yapar mı?
https://www.protondb.com/ buradan oyunlarinizin calisip calismayacagina bakabilirsiniz.
Steam'i flatpak ile kurmayin, kendi sitesinden deb indirip kurun.
Hayır. Hepsi çalışmıyor, Modern Layout kullananlar çalışmıyor, bazi antihackli programlar çalışmıyor, endustri standardi cogu program çalışmıyor, office ve PS çalışmıyor, Xbox da yok, epic pen için alternatif bulunur.
Dualboot devam.Hayır. Hepsi çalışmıyor, Modern Layout kullananlar çalışmıyor, bazi antihackli programlar çalışmıyor, endustri standardi cogu program çalışmıyor, office ve PS çalışmıyor, Xbox da yok, epic pen için alternatif bulunur.