mr.esat

Üstün
Merhaba dostlar, Nitro 5 4050 sahibiyim.

Laptop'umu kocaman bir mousepad üzerinde kullanıyorum, mousepad hava sirkülasyonunu mahvediyor. Sehpaya koyduğumla arasında 10-15 derece fark oynuyor resmen. Ben de hem bilgisayarım boş yere fan ömrü çürütmesin, hem de daha sessiz ve verimli bir soğtumaya sahip olsun diye yükseltici almaya karar verdim. Normal stantları seneye üniversiteye gideceğim için taşımam pek mümkün değil. Laptobun altına takılan minik yükselticiler var. Öneriniz var mıdır, kullanan var mı?

Şöyle bir şey buldum:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, Nitro 5 4050 sahibiyim.

Laptopumu kocaman bir mouse pad üzerinde kullanıyorum, mouse pad hava sirkülasyonunu mahvediyor. Sehpaya koyduğumla arasında 10-15 derece fark oynuyor resmen. Ben de hem bilgisayarım boş yere fan ömrü çürütmesin, hem de daha sessiz ve verimli bir soğtumaya sahip olsun diye yükseltici almaya karar verdim. Normal stantları seneye üniversiteye gideceğim için taşımam pek mümkün değil. Laptopun altına takılan minik yükselticiler var. Öneriniz var mıdır, kullanan var mı?

Şöyle bir şey buldum:

Bu tarz ürünü öneririm. Bende kendi cihazımda bu ürünü kullanıyorum. Taşıması da kolay.

Bu tarz ürünü öneririm. Bende kendi cihazımda bu ürünü kullanıyorum. Taşıması da kolay.
Takılabilir olsa daha hoş ama bu da çantanın bir köşesine rahatlıkla sığar. Göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim.

Ben laptopun içinden çıkan karton kutunun üstünde kullanıyorum :D Müthiş hava sirkülasyonu hava akıyor gidiyor ordan karton olduğundan.

Ben de arkaya 345 TYT Matematik koyuyorum arada ama daha konforlu olmasını istiyorum.
Valla ben yatağın üstünde kullanıyorum hafif iş yaparken sıkıntı olmuyor. Ağır işte mecbur yataktayken altına karton koyuyorum. Kitap daha yoğun bence karton tarzı bi şey deneyin.