Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
Arkadaşlar kulak içi oyun oynarken kullanabileceğim oyuncu kulaklığı arıyorum. Yardım ederseniz şimdiden teşekkürler. Bütçem 3.000 TL kadar olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
SIMGOT EM6L Shenzhen'den bakılabilir ama gönderim yapıyorlar mı bilmiyorum.
Alabilirseniz EM6L biçilmiş kaftan.
sawyerford
Üstün
Türkiye'de satılan en iyi oyun IEM'i Truthear Blue. Yurtdışı durumları gümrükten dolayı sıkıntı. Normalde 30 dolar sınır var ama Shenzenaudio ve Linsoul'da sanırım farklı yolla geçiyormuş ürünler gümrükten.
Yoksa benim önerim bu olur:
Fiyatına nazaran oyun konusunda EM6L'den daha iyi.
Yoksa benim önerim bu olur:
Fiyatına nazaran oyun konusunda EM6L'den daha iyi.
sawyerford
Üstün
İki senedir Zero Blue kullanıyorum. Çok güzel kulaklık fakat tek sorunu kulağa soktuğun nozzle kısmı çift sürücü olduğu için büyük. Kulak deliğin küçükse ağrı yapabilir. Onun dışında kefine Klean zaten 2000TL'ye geliyor senin bütçen 3000TL nasıl uçuk anlamadım hocam.Arkadaşlar genel olarak dediklerinize baktım fakat EM6L VE KEFİNE KLEAN biraz uçuk fiyatı en azından şu an benim için pahalı oluyor. Diğer arkadaşın amazondan önerdiği TRUTHEAR zero mavi dual hakkında ne diyorsunuz ?
Muad Dib
Çalışkan
İki senedir Zero blue kullanıyorum. Çok güzel kulaklık fakat tek sorunu kulağa soktuğun nozzle kısmı çift sürücü olduğu için büyük. Kulak deliğin küçükse ağrı yapabilir. Onun dışında kefine klean zaten 2000TL'ye geliyor senin bütçen 3000TL nasıl uçuk anlamadım hocam.
Hocam çok pardon fiyat karışıklığı yaşamışım linkler arasında gezinirken. Haklısın bütçemi aşmıyor.
Sadece Zero blue ve red arasında sadece görsel mi farklı? Araştırmadım, sormak istedim. Teşekkürler tekrardan.