Bütçe
4000

ersinn

Uzman
Merhabalar, kulak içi hem oyun hem de müzik dinleyebileyeceğim, bilgisayarda kullanımda en az 4-5 saat kullanım süresi sunan bir kulaklık arıyorum. Dongle olursa ms açısından oyunlarda faydalı olacaktır.

JBL Quantum TWS Bu kulaklığı buldum. Siz ne düşünüyorsunuz? Benzer yapıda kulaklıklar varsa önerilere açığım.

Merhabalar, kulak içi hem oyun hem de müzik dinleyebileyeceğim, bilgisayarda kullanımda en az 4-5 saat kullanım süresi sunan bir kulaklık arıyorum. Dongle olursa ms açısından oyunlarda faydalı olacaktır.

JBL Quantum TWS Bu kulaklığı buldum. Siz ne düşünüyorsunuz? Benzer yapıda kulaklıklar varsa önerilere açığım.
JBL kulaklıklar güzel değil. Buds 2 Pro alıp geçin.

Bütçe nedir? Ona göre seçenek bakmak lazım. Ama oyun için Qualcomm aptx gibi yazılımlar gerekebilir bunlar da IPhone'da kullanılmaz. Android kullandığınızı varsayarak 2 önerim var.

Sony kafa takibi özelliği aptx gibi özellikleri güncelleme ile getiriyor. Bu sebeple çok güzel tercih olur.

Bütçenin 4000 TL olduğu konuda belirtilmiş hocam.

Görmemişim kusura bakmayın.

Amazon'da indirimdeyken kaçırmayın derim.
Bir de bu var ancak şahsi düşüncem Sennheiser isim satıyor. Ben Sennheiser momentum 3, Sennheiser HD458BT, Sony WH-CH520 ve Sony linkbuds s kullandım hatta linkbuds s ve Soundcore Q30u şu an aktif olarak kullanıyorum. Çok rahat söyleyebilirim ki Sony çok çok daha başarılı. Jabra ise arkadaşım 85h modelini kullanıyor bence yine Sennheiser'dan çok daha iyi.

Son düzenleme: