Detaylar
Kim cevapladı?Kulaklığın nedir?Şarkı çalarken ses iki taraftan da geliyor ama Valorant'a girdiğim zaman kulaklığın sol tarafından ses gelmiyor. Kabloyla oynadığım zaman ise sol tarafta ses çok az gelip gidiyor.
Bozulmus mudur?
Sağ/sol ayrımı olabiliyor.
Driver'ı mevcut mu?
yoten
Uzman
Yok herhalde hocam.
Bazı ürünlerde olan işitme kaybı olan kişilere sağ sola göre ses düzeyi ayarlamayı soracaktım. Servis çözüm olabilir. Ayrıca bu sadece tek oyunda mı oluyor? Valorant uzun zamandır oynamıyorum başka pc deneme şansın varsa dener misin oyundan da olabilir.
yoten
Uzman
Bazı ürünlerde olan işitme kaybı olan kişilere sağ sola göre ses düzeyi ayarlamayı soracaktım. Servis çözüm olabilir. Ayrıca bu sadece tek oyunda mı oluyor? Valorant uzun zamandır oynamıyorum başka PC deneme şansın varsa dener misin oyundan da olabilir.
Telefondada denedim video izleyerek, yine aynı büyük ihtimalle bozulmuştur hocam.
Servise gönderin eğer olumsuz yanıt alırsanız tubis uzerinden talep oluşturabilirsiniz.Telefondada denedim video izleyerek, yine aynı büyük ihtimalle bozulmuştur hocam.
yoten
Uzman
Servise gönderin eğer olumsuz yanıt alırsanız tubis uzerinden talep oluşturabilirsiniz.
Tamamdır hocam teşekkürler yardımlarınız için.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician