Unlishimaide

Becerikli
Kulaklık sadece şu an Wraith'de bulunuyor.

Konudan bağımsız farede genel olarak Wi-Fi ve kayma vs gibi sorunlar var deniyor. Bunlarda sarf malzemesi olarak geçiyor, arıza durumunda garantisi var ama uzun uğraşlar vermek ve fazla beklemek istemiyorum. İade ve değişim keyfi yok servis ne derse.
Sizce kulaklık buradan alınır mı?

Screenshot_20260515_105128_Chrome.webp

Kulak içi kulaklıklar zaten hijyen kategorisine girdiği için çoğu firma iade almıyor. Wraith'e özel bir durum değil yani. Sorunlu çıkarsa yardımcı olurlar mı bilmiyorum. O fare de Amazon'da ve Klasse'nin kendi sitesinde de satılıyordu sanırım. Oralara da bakabilirsin.

Garanti yok, arızalı çıksa bile onaylanmıyor. Benim tecrübem bu Wraith Teknik servisi berbat. THH'ye başvurmadıkça geri adım atmadılar. Simgot IEM almıştım bende. Garanti değilde sorun çıkarsa diye cayma hakkını kullanabileceğin rahat yerler ara mesela Hepsiburada, Amazon.

Ek olarak benim dilim çok yandı bundan sonra İncehesap gibi yerlerden de uzak durmaya çalışıyorum Asus Rog klasmanı ürün defolu çıkmasına rağmen distribütör teknik servis sürecine sokuldu. Yani hepsi aynı gübrenin laciverti

Asus Rog klasmanı ürün defolu çıkmasına rağmen distribütör teknik servis sürecine sokuldu. Yani hepsi aynı gübrenin laciverti
Hocam keşke direkt THH'ye başvuracağınızı belirterek iade talep etseydiniz. Bende İtopya'dan Asus Rog monitör almıştım. İkinci el ve serviste onarım görmüş cihaz yolladılar. Sonrasında cihazdaki çizikleri ve servis kaydının ekran görüntüsünü alarak iadeye yolladım içinede ciddi bir metin bıraktım kutunun. Olumsuz cevap karşısında gerekli her yere başvuracağımı belirttim, mecbur olarak onayladılar.

Wraith'ten hiçbir şey önermem. Sebebi bu.

Siparisvakti.com red lionı buradan alabilirsin. Bu modelde qc sorunu var, sağ sürücü ölüyor birden bire. Bu satıcı değişim yapıyor. Wraith de yapar tabii, seçim sana kalmış.