Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MwolfTR

Başarılı
GM120h kule tipi çift fanlı soğutucum var. Kasanın ön tarafına doğru bakan fanı dönmüyor. Buna rağmen sıcaklık değerleri 75'i geçmiyor. BIOS'tan fanın ne zaman ne kadar hızlı döneceğini ayarladım ama ne kadar yük altında olsa da tek fanı dönmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo bağlantısını kontrol eder misin? Tek PIN'i girmemiş vs olabilir. Buna ek olarak PSU kaç W? Belki fan ile beraber güç yetmiyor olabilir.

Kablolarda sıkıntı yok PSU da yetiyor BIOS ekranın da dönüyor ve PC i ilk başlattığımda çok hafif dönüp tekrar duruyor.

Peki durduğu zaman kendin döndürmeyi denedin mi hiç? Kolay bir şekilde dönüyorsa sıkıntı yok. BIOS ayarlarını kontrol et minimum fan Speed igronied veya %0 olmasın. Bu işlemci fanları özellikle küçük olanlar biraz gıcıktır bu konuda durdumu bir daha elle yardım edeceksin ya da yeniden başlatacaksın. Kablonun nereye takılı olduğuna da bakar mısın mümkünse bir fotoğraf at veya takılı soket/soketlerin ismini söyler misin?

Peki durduğu zaman kendin döndürmeyi denedin mi hiç? Kolay bir şekilde dönüyorsa sıkıntı yok. BIOS ayarlarını kontrol et minimum fan Speed igronied veya %0 olmasın. Bu işlemci fanları özellikle küçük olanlar biraz gıcıktır bu konuda durdumu bir daha elle yardım edeceksin ya da yeniden başlatacaksın. Kablonun nereye takılı olduğuna da bakar mısın mümkünse bir fotoğraf at veya takılı soket/soketlerin ismini söyler misin?
Knk iletişim kolaylığı açısından instagram dan yardım etsen olur mu?