NqrkOz 44
Üstün
- Makaleler
- 6
Samsung Galaxy Note 7 [Counter-Strike 1.6] [Mods]
Handle With Extreme Care... A Counter-Strike 1.6 (CS1.6) Mod in the C4 category, submitted by Alfa1337
Grand Prime + kendi kendine anakart bozuldu 6 7 yıl sonra onun dışı güzeldi ha bir de general mobile 4 G var dı o çok kötüydü ekran plastik tarafı çatlıyordu ve sorunluydu şu an note 8 pro kullanıyorum o da fena değil.Selam, kullandiginiz en kotu Android telefon nedir?
Benim kullandigim en kotu Android telefon LG G3 olabilir. Sarji bir dert bataryasi bir dert islemcisi bir dert isinmasi bir dert...
Depolama alanı sistem nedeniyle yüzde 50 kısılmış bir cihaz. Gayet normal.Haklısın abi her oyuna girdiğimde “depolama alanı dolu” hatası alıyordum.![]()
Evet.
Annemin 6 yillik telefonu. Hala calisiyor nasıl olduysa.General Mobile 8 GO diyebilirim. Kendisi ilk telefonumdur. Ama performansı falan desen yerlerde. 2 sene falan kullanmışımdır o lanet telefonu. Sonra Huawei Mate 20 Lite'a geçince açıldım tabii.
Depolama alanı sistem nedeniyle yüzde 50 kısılmış bir cihaz. Gayet normal.
Evet.
Benim de halen çalışıyor ama ona rağmen gram el sürmüyorum o telefona.Annemin 6 yillik telefonu. Hala calisiyor nasıl olduysa.