Kullandığınız en kötü Android telefon nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 153
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    android telefon
Galaxy J2 Duos. Öncelikle muhtemelen modelin bir sorunu yok, bendeki telefonla alakalı bir sorun var; ancak sonuç olarak bu telefonun diski aşırı yavaştı.

Dahilli uygulamalar dahil her şey inanılmaz ağır açılıyordu ve telefonu kullanmak işkence gibiydi. Yani YouTube'da bir videoyu 0.25x'te izlemeye eş değer görüyorum ben bu telefonun tırnak içinde "hız"ını.

4 yil kullandigim telefon. Gayet yetiyordu bana. Gerci bukmustum ve ekranini ayirmistim. Ama iyiydi be.

Babam sinirlenince duvara fırlatmıştı paramparça olmuştu. Ev halkı suspus olmuşken telefon yerde ikide bir ne dediğiniz anlaamadım diyordu. Sonra babam tekrar aynısından almıştı 1000 liraya.

Aralarında en kötüsü 5830i yani Galaxy ACE. Depolama yönünden nasıl memnun kalabildin?

Sadece alo diyordum. Hill Climb Racing ve Angry Birds Classic oynayıp Google'dan Youtube'a giriyordum. Radyo dinliyordum. Depolama yönünden sıkıntıyı ilerleyen yıllarda yaşadım sadece.

Teknoloji günden güne değişiyor yepyenisi ekleniyor donanımı olsun Android versiyonu olsun filan bu yüzden ben TT175 en kötü kullandığım cihazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…