Note 8 Pro yu nasıl yapmışlar ise bu telefon da kırılmıyor hiç bir şekil çok kez düştü.Çok fazla sayılmaz tahminen. Ama maalesef çoğu cihaza göre çok fazla.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Galaxy J2 Duos. Öncelikle muhtemelen modelin bir sorunu yok, bendeki telefonla alakalı bir sorun var; ancak sonuç olarak bu telefonun diski aşırı yavaştı.
Dahilli uygulamalar dahil her şey inanılmaz ağır açılıyordu ve telefonu kullanmak işkence gibiydi. Yani YouTube'da bir videoyu 0.25x'te izlemeye eş değer görüyorum ben bu telefonun tırnak içinde "hız"ını.
Dahilli uygulamalar dahil her şey inanılmaz ağır açılıyordu ve telefonu kullanmak işkence gibiydi. Yani YouTube'da bir videoyu 0.25x'te izlemeye eş değer görüyorum ben bu telefonun tırnak içinde "hız"ını.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
4 yil kullandigim telefon. Gayet yetiyordu bana. Gerci bukmustum ve ekranini ayirmistim. Ama iyiydi be.
Babam sinirlenince duvara fırlatmıştı paramparça olmuştu. Ev halkı suspus olmuşken telefon yerde ikide bir ne dediğiniz anlaamadım diyordu. Sonra babam tekrar aynısından almıştı 1000 liraya.
Vira 5
Üstün
- Makaleler
- 1
Vallahi bilmiyordum. Hala duruyor ve ana menüde bile kasıyor.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Hocam bunları kullandım ve menun kaldım dedim. Bunu yazarken ki amacınız a54'ü kötülemek miydi yoksa zaten iyi telefon neden yazdın ki demek miydi?
Redmi 9T ve Casper VIA E1. ikisi de birbirinden rezalet telefonlar.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Aralarında en kötüsü 5830i yani Galaxy ACE. Depolama yönünden nasıl memnun kalabildin?
Sadece alo diyordum. Hill Climb Racing ve Angry Birds Classic oynayıp Google'dan Youtube'a giriyordum. Radyo dinliyordum. Depolama yönünden sıkıntıyı ilerleyen yıllarda yaşadım sadece.
Pcman80 2
Üstün
Asus ZenFone 2 süreki yatay ekranda portre oluyordu.
J3 kullandigim 2 gun geldi aklima. 8 GB depolamasi falan vardi.