Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 5
Güvenip atmayın! Konu sahibinin ismine bakın, bir plan yapıp kartınızı çalacak!
iCUE 4000X RGB Tempered Glass Mid-Tower ATX Case — White
The CORSAIR iCUE 4000X RGB is a distinctive and customizable tempered glass mid-tower ATX case with easy cable management and exceptional cooling, with three included CORSAIR AirGuide RGB fans.
Bir ara bu kasayi almayi dusunuyordum hocam. Ancak kucuk oldugunu duydum. Nasil sizce?
MSI Vampiric 100R. Fan ekledim.
Ali De Niro
Üstün
Büyük bir kasa değil hocam ama içerisine MSI Gaming X Trio RTX 4070 Ti (slim değil) takmışlığımız var. Gördüğünüz gibi işlemci soğutucu da Noctua NH-U12A gibi büyük sayılabilecek bir soğutucu. Yani ucu ucuna sığabiliyor içerisine pek çok şey. Ben tasarımını çok sevdiğim için tercih etmiştim. Bir çılgınlık yapıp Razer Tomahawk kasaya geçmediğim sürece de kendisiyle beraberiz. Bu arada Vampiric de çok güzel kasa. Bir arkadaşım için topladığımız kasada kendisine zorla Vampiric aldırmıştım.Bir ara bu kasayi almayi dusunuyordum hocam. Ancak kucuk oldugunu duydum. Nasil sizce?
MSI Vampiric 100R. Fan ekledim.
Eki Görüntüle 64516
Eki Görüntüle 64515
Büyük bir kasa değil hocam ama içerisine MSI Gaming X Trio RTX 4070 Ti (Slim değil) takmışlığımız var. Gördüğünüz gibi işlemci soğutucu da Noctua NH-U12a gibi büyük sayılabilecek bir soğutucu. Yani ucu ucuna sığabiliyor içerisine pek çok şey. Ben tasarımını çok sevdiğim için tercih etmiştim. Bir çılgınlık yapıp Razer Tomahawk kasaya geçmediğim sürece de kendisiyle beraberiz. Bu arada Vampiric de çok güzel kasa. Bir arkadaşım için topladığımız kasada kendisine zorla Vampiric aldırmıştım.![]()
Vampiric yari mesh yerine Full mesh olsaydi tadindan yenmezdi ancak şu an bana premium bir kasa goruntusu veriyor. Vampiric tek fan ile pek tavsiye etmem hocam. Hem goruntusu tam anlamiyla rezalet oluyor hem de isinma sorunu.
Kasa modeli Zalman N5 MF(SE). Yakın zamanda aldım. Üst tarafına 2 adet egzoz fanı ekledim, tabana yeşil bir fan takıp, M.2 SSD'yi soğutuyorum. Şu an resimde gösterildiği gibi tepeye bakmıyor eğimli duruyor. Ön panele toz filtresi koymuşlar. Normalde 70°C civarında çalışan ekran kartı şimdi 75-76°C'ye çıkıyor, işlemci fark yaratmıyor gibi görünüyor. Filtreyi çıkarıp, çıkarmamak konusunda düşünüyorum hala.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-