Reeder P13 blue Max 2022 modelini 1 yıldır kullanıyorum.
Fiyatına göre fena değil bence. Benim yaptığım şeyleri güzel bir şekilde yerine getiriyor. Hiç takıldığını falan görmedim. Ama dokunmatiğinin nem e aşırı duyarlı olması insanı sinir ediyor.
Android veya iOS fark etmeksizin kullandığınız modeli ve ona ait bir veya birden fazla sorunu paylaşın. Örneğin: "15 Pro Max gereğinden fazla ısınıyor" (güncelleme gelmesine rağmen devam eden bir sorun, herhalde titanyum olması yüzünden ısınıyor olabilir çözemedim.)
Bu arada arkadaşlar akşam MIUI için bir modifiye rehber planım bulunmakta. Şu an rehber için fikir topluyorum özellikle reklam derdiniz var mı yok mu söylerseniz çok iyi olur.
Şu an telefoncudan çıktım otobüsteyim POCO X3 Pro cihazım vardı birdenbire çöktü ve bir daha açilmadi telefoncular bile yapamadı. Ayrı bir konu açacağım bunun için ama siz POCO'lara bulaşmayın bataryayi su gibi iciyordu.
Şu an telefoncudan çıktım otobüsteyim POCO X3 Pro cihazım vardı birdenbire çöktü ve bir daha açilmadi telefoncular bile yapamadı. Ayrı bir konu açacağım bunun için ama siz POCO'lara bulaşmayın bataryayi su gibi iciyordu.
Mahalle telefoncuları anakart tamiri ve değişimi yapacak kadar zahmetli bir bilgiye sahip değil veya uğraşmak istemiyorlar sanırım. GM5+ cihazımda da mavi ekran hatası verdikten sonra bir daha açılmama sorunu ile karşılaştım, yapamadılar sözde telefoncular.