Allah sabır versin. Umarım kurtulursunuz. NFC ve Pro birer sorun makinesi. İçindeki işlemciye aldanıp almamak lazım. Şu iki telefona sorunsuz diyen kim varsa banlayasım geliyor. Biri hiç açılmamak üzere son duasını edip kapanıyor. Diğeri de aşırı kasıyor, ısınıyor, kapanıyor, soğutma kiti bile doğru yerleştirilmemiş telefon. Sorunsuz diyen varsa zaten yalan söylüyor. Sorun yaşamayan en fazla %3-5 civarındadır.

15 Pro Max. Hafiflemiş olmasına rağmen çok ağır.

Katılıyorum. Hocam bir de size bir şey sormam lazım. Aynı telefondan bende de varda. Sizin çerçeveler elinizde tutamayacak derecede yanıyor mu?

Allah sabır versin. Umarım kurtulursunuz. NFC ve Pro birer sorun makinesi. İçindeki işlemciye aldanıp almamak lazım. Şu iki telefona sorunsuz diyen kim varsa banlayasım geliyor. Biri hiç açılmamak üzere son duasını edip kapanıyor. Diğeri de aşırı kasıyor, ısınıyor, kapanıyor, soğutma kiti bile doğru yerleştirilmemiş telefon. Sorunsuz diyen varsa zaten yalan söylüyor. Sorun yaşamayan en fazla %3-5 civarındadır.
İlk çıktığı hafta aldım. Hala kullanabiliyor olmam şans.

(Güncelleme gelmesine rağmen devam eden bir sorun, herhalde titanyum olması yüzünden ısınıyor olabilir çözemedim.)
Bu sanırım iletkenlikten dolayı yaşanıyor.

S23 kullanıyorum her şey mükemmel ama Amoled yanığı mevcut. Evet Dynamic Amoled 2X olmasına rağmen. OneUI 6 sağolsun.

Katılıyorum. Hocam bir de size bir şey sormam lazım. Aynı telefondan bende de varda. Sizin çerçeveler elinizde tutamayacak derecede yanıyor mu?
Hayır. Ben herhangi bir ısınma veya batarya problemi yaşamadım

Bu sanırım iletkenlikten dolayı yaşanıyor.

S23 kullanıyorum her şey mükemmel ama Amoled yanığı mevcut. Evet Dynamic Amoled 2X olmasına rağmen. OneUI 6 sağolsun.
S23? Daha bu kadar kısa zaman olmuşken OLED yanığı? İşte sonra neden iPhone daha kaliteli diyorlar...

İlk çıktığı hafta aldım. Hala kullanabiliyor olmam şans.

İlk parti diye sorunsuz yapmışlardır öbürlerini de bas Hasan'ım gitsin der gibi yapıp yollamışlar. Şu telefonun konusunu açmayan forumda bir ben kaldım herhalde.

Hayır. Ben herhangi bir ısınma veya batarya problemi yaşamadım.

Isınma ve batarya problemi derken yani böyle sürekli giden bir ısınma değil. Telefonla oyun oynuyorum tamam ısınacak zaten fakat telefon gereğinden fazla ısınıyor. Olması gereken değerlerin biraz üstünde yani. Güncellemeyi de yaptım değişen pek bir şey olmadı.

Redmi Note 11 Pro depolama kullanımı yanlış gösteriyor. Şimdi 112.6 GB mı 115.1 GB mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-12-29-22-53-45-876_com.android.settings.webp
    Screenshot_2023-12-29-22-53-45-876_com.android.settings.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2023-12-29-22-53-50-090_com.miui.securitycenter.webp
    Screenshot_2023-12-29-22-53-50-090_com.miui.securitycenter.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 40
2018'den beridir Huawei Mate 10 kullanıyorum ve bana mısın demedi hala. Bakıyorum eksiği nedir diye. Sanırım ilk 2 sene 2.5 gün giden pilinin bu zamanlarda 1 gün gitmesi diyebilirim. Onun dışında hala taş gibi. Amiral gemisi almanın her zaman en iyi seçenek olduğunu bana hatırlatıyor.

Reeder S19 Max 64 GB kullanıyorum. Yavaşlığı, internet tarayıcıda donması ve sosyal medyada görüntü kalitesinin düşüklüğü hoşuma gitmiyor.

A54'e geçmeyi düşünüyorum.