Kullandığınız telefon ve yaşadığınız sorunlar nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 409
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 118
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Düz 15'in alınır bir yanı yok zaten, doğru tercih.

Plastik mi kasası? Aynısı sanki S20 de de vardı. Kılıfla kullanan adamın telefonunda bile çizik ve kılıfın kabak gibi izi kalıyordu.

İfadeler: 741
Plastik mi kasası? Aynısı sanki S20 de de vardı. Kılıfla kullanan adamın telefonunda bile çizik ve kılıfın kabak gibi izi kalıyordu.
Evet hocam plastik kasa. Gerçekten tuhaf bu renk atmaları.

Düz 15'in alınır bir yanı yok zaten, doğru tercih.

Yok düz 15 almam zaten. Ya alırım almasına da 120 Hz yok ve 2 kamera olunca tuhaf hissediyorum. Alışmışız artık 120 Hz ekran tazeleme hızına, 3 kameraya ve fazlasına.

Evet hocam plastik kasa. Gerçekten tuhaf bu renk atmaları.

İçi kadife olan kılıflardan alırsanız sorun çözülür bir nebzede olsa ama kılıf düşmanı mısınız ya da kılıflı kullanıcı mısınız bilmiyorum.

İfadeler: 741
S20 FE kullanıcısıyım. Kullanan diğer insanlara ve bazı haterlara göre pil performansı kötü. Benim günümü çıkarıyor ve aşırı kullanmazsam 2. günün sonuna doğru anca bitiyor. Bunu sorun olarak görmüyorum ama ön kamera performansından memnun değilim.

Oppo a74, çöp adam oyunlarında bile kasıyor ama yetiniyoruz herkesin elinde ayfon olduğu dönemde gardeşhim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…