Düz 15'in alınır bir yanı yok zaten, doğru tercih.Çağ atlamışsın Meme'ini atsam küfürden ceza alır mıyım diye düşündüm bir an sonra vazgeçtim. 14 Pro güzel cihaz fakat tek sıkıntısı pil biraz az gidiyordu ve elime küçücük geliyordu. 15 alırken Pro değil Max alalım artık dedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Samsung Galaxy M14 5G kullanıyorum. Benim için tek sorunu arka kasasının rengi çok hızlı atması. Kılıflı kullanıyorum ve daha ilk ayından 2 yerinde renk atması oldu. Bugün de temizlemek için kılıfı çıkarttığımda daha fazla renk atması olduğunu gördüm.
Plastik mi kasası? Aynısı sanki S20 de de vardı. Kılıfla kullanan adamın telefonunda bile çizik ve kılıfın kabak gibi izi kalıyordu.
Evet hocam plastik kasa. Gerçekten tuhaf bu renk atmaları.Plastik mi kasası? Aynısı sanki S20 de de vardı. Kılıfla kullanan adamın telefonunda bile çizik ve kılıfın kabak gibi izi kalıyordu.
Düz 15'in alınır bir yanı yok zaten, doğru tercih.
Yok düz 15 almam zaten. Ya alırım almasına da 120 Hz yok ve 2 kamera olunca tuhaf hissediyorum. Alışmışız artık 120 Hz ekran tazeleme hızına, 3 kameraya ve fazlasına.
50 bin telefona para verip 60Hz almak komedi zaten başta abi.Yok düz 15 almam zaten. Ya alırım almasına da 120 Hz yok ve 2 kamera olunca tuhaf hissediyorum. Alışmışız artık 120 Hz ekran tazeleme hızına, 3 kameraya ve fazlasına.
M30s, çok nadir arayüzde donmalar oluyor.
Evet hocam plastik kasa. Gerçekten tuhaf bu renk atmaları.
İçi kadife olan kılıflardan alırsanız sorun çözülür bir nebzede olsa ama kılıf düşmanı mısınız ya da kılıflı kullanıcı mısınız bilmiyorum.
S20 FE kullanıcısıyım. Kullanan diğer insanlara ve bazı haterlara göre pil performansı kötü. Benim günümü çıkarıyor ve aşırı kullanmazsam 2. günün sonuna doğru anca bitiyor. Bunu sorun olarak görmüyorum ama ön kamera performansından memnun değilim.
Pcman80
Üstün
Oppo A96 eğer 2 tane alırsanız tost pişirebilirsiniz.