Oppo a74, çöp adam oyunlarında bile kasıyor ama yetiniyoruz herkesin elinde ayfon olduğu dönemde gardeşhim.
SoC ve RAM yetersiz oyunlara büyük ihtimalle.
Tahmin edeyim kesin AVM'de satış personellerinin tavsiyesi ile aldınız. Çok güzel telefon, 8 RAM var yiğenim, 3 tane kamerası var, 5000'lik pili var, al bunu krallar gibi takıl.
Bir de utanmadan o cihaza Snapdragon 680 gibi low end SoC koymuşlar.

Karakteri olsa en kötü ihtimalle dimensity koymak yerine gidip böyle bir işlemci koymazdı. Telefon şu işlemci ile kasmasında ne yapsın.
662'ye ben low end bile demem, o derece kötü. 680 gene idare eder low end kısmında... Ama benim için low endde kral Exynos 1330. Ha başka daha iyi low end SoC'lar varsa bilemem.

Karakteri olsa en kötü ihtimalle dimensity koymak yerine gidip böyle bir işlemci koymazdı. Telefon şu işlemci ile kasmasında ne yapsın.

Özellikle Android 13'e yükseltirsen, bir MLBB giriyorum telefon el ısıtıcısına dönüyor ağrıyan göbeğine koyarsan ağrıyı geçirir, kaynar su niyetine kullanmak için telefon yapmış Çinliler.

Çağ atlamışsın Meme'ini atsam küfürden ceza alır mıyım diye düşündüm bir an sonra vazgeçtim :D. 14 Pro güzel cihaz fakat tek sıkıntısı pil biraz az gidiyordu ve elime küçücük geliyordu. 15 alırken Pro değil Max alalım artık dedim.

Evet, gerçekten çağ atladım :D Alırken bana da küçük geldi ama kullandıktan sonra alıştım ve şu an da büyük telefon görünce garibime gidiyor😅