Kullandığınız telefon ve yaşadığınız sorunlar nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 409
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 118
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Eskiden Redmi 10 2022 kullanıyordum hayatımda bu kadar rezalet bir telefon görmedim 1 sene telefonsuz kaldığım oldu ama bir daha asla ama asla xioamoi almam.

Cihazı 0 almıştım.

İfadeler: 144
Eskiden Redmi 10 2022 kullanıyordum hayatımda bu kadar rezalet bir telefon görmedim 1 sene telefonsuz kaldığım oldu ama bir daha asla ama asla xioamoi almam.

Cihazı 0 almıştım.
Düz Redmi serisine neden bulaşıyorsunuz ki zaten? Çöp seri.

İfadeler: 792

İşte yaptık bir aptallık sırf Redmi veya Xiaomi almamak için 1 senedir hiçbir teknolojik alet kullanmadım akıllı tahta hariç.

Şu an iphone 11’e geçtim resmen evrim geçirdim.

İşte yaptık bir aptallık sırf Redmi veya Xiaomi almamak için 1 senedir hiçbir teknolojik alet kullanmadım akıllı tahta hariç.

Şu an iphone 11’e geçtim resmen evrim geçirdim.
Tabii ki de evrim geçirirsiniz hocam.

İfadeler: 792
Redmi Note 9, kasıyor. Kısa zamanda S 20+ serisine geçmek dileğiyle.

Xiaomi zaten çöp telefon. Bir de Redmi ve POCO alıyorsanız Allah kurtarsın zaten. Bir rehber hazırlayayım dedim. Arkadaş ben neyi ve hangi sorunu ben rehbere koyayım? Adam telefonu sıfır aldım telefonun şarjı %30'dan sonra su gibi bitiyor kapanıyor diyor. Servise gitti geldi yine aynı cihaz değiştik en sonunda yine aynı diyor. Adam en sonunda gidip ikinci el S22 aldım öyle kurtuldum diyor. " dosya yöneticisinde reklam niye yok? " bu telefonda diyor. Dayı dedim Xiaomi değil bu Samsung dedim adam bana gülüyor .

Harbiden o kadar para veriyorum bir de kendi uygulamalarında reklam izlemek zorunda kalıyorum.

Klasik Xiaomi.

G85 çipset ve 3/4 GB RAM'li cihaz için kasma normal gibi uzun zaman sonra.

Normal olup olmaması pek ilgi alanım değil. Konuya uygun olarak, sorununu belirtiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…