Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu konuda yalnız değilsiniz. Maalesef böyle bir durum var. Paragöz Microsoft demek yanlış olmaz herhalde.
Bu konuda yalnız değilsiniz. Maalesef böyle bir durum var. Paragöz Microsoft demek yanlış olmaz herhalde.
MasterKing25
Yetkin
Bunu ben de merak ediyorum. Konuyu takipteyim. Umarım bir yolu vardır.
Son düzenleyen: Moderatör:
erdym
Üstün
Bir kereliğine ücretsiz değiştirebiliyorsun diye biliyorum daha önce değiştirdin mi?
O sadece Brawl Stars da oluyor benim bildiğim
Shawinnz
Uzman
Maalesef belli bir hakkınız var sonrasında para istiyor ama Türkiye için fiyatı 20 TL diye hatırlıyorum. Uzun süredir olan bir şey ve çok saçma.
Yıllardır aynı şeyi kullanıyorum o kadar paragöz ki unutmamış.Bir kereliğine ücretsiz değiştirebiliyorsun diye biliyorum daha önce değiştirdin mi?
VPN de açık değil bi ara tekrar deneyeceğim. 20 liraysa alırım.Maalesef belli bir hakkınız var sonrasında para istiyor ama Türkiye için fiyatı 20 TL diye hatırlıyorum. Uzun süredir olan bir şey ve çok saçma.
Gamepass abonelerinden de mi para istiyor?
KakaoluKekAdam
Yetkin
Çözümü yok mu arkadaşlar, bende de para istiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Zamlanmış 25 TL.Maalesef belli bir hakkınız var sonrasında para istiyor ama Türkiye için fiyatı 20 TL diye hatırlıyorum. Uzun süredir olan bir şey ve çok saçma.