Müşteri hizmetleri çoğu firmada olduğu gibi üçüncü parti firmalara veriliyor. Bu firmalarda çalışan elemanlar da sadece önündeki kitapçıktan okuyor ve bilgili değiller genellikle. Ayrıca bu tür firmalarda çalışan elemanlar aynı anda birden fazla şirketin müşteri hizmetliğini yapıyor. Yani sizle TurkNet diye konuştuktan sonra başkasıyla Turkcell, ondan sonra Türk Telekom olarak cevap verebiliyor. Amaç masrafları indirmek ve şirket içi buna para harcamamak (eğitim, sertifika, vb)
Neyse. Kısaca normalde sizin müşteri hizmetleri ile uğraşmanıza gerek yok.
Eki Görüntüle 207712
PPPoE bilgerini normal müşteriler direkt buradan alabiliyor.
Ama siz kurumsal dediğiniz için durum farklı olabilir. Galiba buradan girmeniz gerekecek.
Eki Görüntüle 207713
Maalesef tecrübem olmadığı için nasıl bir arayüz ve PPPoE bilgileri var mı bilmiyorum.
Ayrıca MikroTik ürünleri verdiklerini bilmiyordum. Bu çok iyi bir şey esasında. MikroTik'in winbox uyguluması ile istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. MikroTik çok iyi bir marka. Winbox uygulaması üzerinde PPPoE bilgileri gözüküyorsa şaşırmam.
Ama müşteri olarak size direkt PPPoE bilgilerini vermeleri gerek. Kurumsal olmanız bunu etkilememeli. Etkiliyorsa TurkNet burada yanlış yapıyor. Asıl kurumsalda millete karışmamaları lazım. Bireyselde değil.
düzenleme:
GPON ONT'den gelen RJ45 kablo MikroTik AP'nin ETH1 veya ETH2 portuna girecek. Bu WAN portu olacak. Bu kabloyu sökün. Sonra WAN portuna direkt bilgisayar üzerinden bağlanın ve bu videoda olanları takip edin. (Superonline olduğuna aldanmayın, aynı şeyler geçerli)