alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 1 Temmuz 2025 #1 16 GB RAM var fakat kullanılabilir kısımda 8,53 var. Normal mi bu?
Çözüm 1 1 14925 1 Temmuz 2025 Evet normal, şuanda kullanılanı toplam miktardan düşürünce kalan sonuç orada yazan. Bende de bu şekilde.
Evet normal, şuanda kullanılanı toplam miktardan düşürünce kalan sonuç orada yazan. Bende de bu şekilde.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 1 Temmuz 2025 #2 Aynısı bende de var, konuyu açtım takipteyim merak ediyorum. Artı 0 Eksi
1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.619 1 Temmuz 2025 #3 Evet normal, şuanda kullanılanı toplam miktardan düşürünce kalan sonuç orada yazan. Bende de bu şekilde. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet normal, şuanda kullanılanı toplam miktardan düşürünce kalan sonuç orada yazan. Bende de bu şekilde.
fidelcastro Uzman Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 146 Çözümler 2 Beğeniler 29 1 Temmuz 2025 #4 alperen dedi: Eki Görüntüle 159499 16 GB RAM var fakat kullanılabilir kısımda 8,53 var. Normal mi bu? Genişletmek için tıkla... Gpu'ya ayırıyor olabilir paylaşımlı ekran kartı kullanıyorsanız muhtemel.Bende de aynı sorun vardı ramden 8 gb paylaşımlı gpuma aktarıyordu biostan onu 1gb minimuma çekince düzeldi. fidelcastro dedi: Gpu'ya ayırıyor olabilir paylaşımlı ekran kartı kullanıyorsanız muhtemel.Bende de aynı sorun vardı ramden 8 gb paylaşımlı gpuma aktarıyordu biostan onu 1gb minimuma çekince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Vram olarak atayabiliyor. Artı 0 Eksi
alperen dedi: Eki Görüntüle 159499 16 GB RAM var fakat kullanılabilir kısımda 8,53 var. Normal mi bu? Genişletmek için tıkla... Gpu'ya ayırıyor olabilir paylaşımlı ekran kartı kullanıyorsanız muhtemel.Bende de aynı sorun vardı ramden 8 gb paylaşımlı gpuma aktarıyordu biostan onu 1gb minimuma çekince düzeldi. fidelcastro dedi: Gpu'ya ayırıyor olabilir paylaşımlı ekran kartı kullanıyorsanız muhtemel.Bende de aynı sorun vardı ramden 8 gb paylaşımlı gpuma aktarıyordu biostan onu 1gb minimuma çekince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Vram olarak atayabiliyor.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 1 Temmuz 2025 #5 14925 dedi: Evet normal, şuanda kullanılanı toplam miktardan düşürünce kalan sonuç orada yazan. Eki Görüntüle 159503 Bende de bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Bir tek tarayıcı açık normal mi bu kadar kullanılması? fidelcastro dedi: Gpu'ya ayırıyor olabilir paylaşımlı ekran kartı kullanıyorsanız muhtemel.Bende de aynı sorun vardı ramden 8 gb paylaşımlı gpuma aktarıyordu biostan onu 1gb minimuma çekince düzeldi. Vram olarak atayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
14925 dedi: Evet normal, şuanda kullanılanı toplam miktardan düşürünce kalan sonuç orada yazan. Eki Görüntüle 159503 Bende de bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Bir tek tarayıcı açık normal mi bu kadar kullanılması? fidelcastro dedi: Gpu'ya ayırıyor olabilir paylaşımlı ekran kartı kullanıyorsanız muhtemel.Bende de aynı sorun vardı ramden 8 gb paylaşımlı gpuma aktarıyordu biostan onu 1gb minimuma çekince düzeldi. Vram olarak atayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı mı bilmiyorum.
fidelcastro Uzman Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 146 Çözümler 2 Beğeniler 29 1 Temmuz 2025 #6 alperen dedi: Bir tek tarayıcı açık normal mi bu kadar kullanılması? Genişletmek için tıkla... Sistem yapılandırması/Önyükleme/Gelişmiş seçenekler/Bellek sınırındaki tiki kaldır bilgisayarı yeniden başlat. Dener misiniz? Artı 0 Eksi
alperen dedi: Bir tek tarayıcı açık normal mi bu kadar kullanılması? Genişletmek için tıkla... Sistem yapılandırması/Önyükleme/Gelişmiş seçenekler/Bellek sınırındaki tiki kaldır bilgisayarı yeniden başlat. Dener misiniz?
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 1 Temmuz 2025 #7 fidelcastro dedi: Sistem yapılandırması/Önyükleme/Gelişmiş seçenekler/Bellek sınırındaki tiki kaldır bilgisayarı yeniden başlat. Dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Baktım ona, sınırlandırma yoktu. Üstteki arkadaşın dediği doğru sanırım ama kullanım fazla geldi. Artı 0 Eksi
fidelcastro dedi: Sistem yapılandırması/Önyükleme/Gelişmiş seçenekler/Bellek sınırındaki tiki kaldır bilgisayarı yeniden başlat. Dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Baktım ona, sınırlandırma yoktu. Üstteki arkadaşın dediği doğru sanırım ama kullanım fazla geldi.
fidelcastro Uzman Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 146 Çözümler 2 Beğeniler 29 1 Temmuz 2025 #8 alperen dedi: Baktım ona, sınırlandırma yoktu. Üstteki arkadaşın dediği doğru sanırım ama kullanım fazla geldi. Genişletmek için tıkla... Sınırlandırma tikini kaldırıp tekrar başlatmayı denediniz mi ? Artı 0 Eksi
alperen dedi: Baktım ona, sınırlandırma yoktu. Üstteki arkadaşın dediği doğru sanırım ama kullanım fazla geldi. Genişletmek için tıkla... Sınırlandırma tikini kaldırıp tekrar başlatmayı denediniz mi ?
1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.619 1 Temmuz 2025 #9 alperen dedi: Bir tek tarayıcı açık normal mi bu kadar kullanılması? Genişletmek için tıkla... Arkaplanda farklı şeyler de kullanıyor olabilir, görev yöneticisinden kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
alperen dedi: Bir tek tarayıcı açık normal mi bu kadar kullanılması? Genişletmek için tıkla... Arkaplanda farklı şeyler de kullanıyor olabilir, görev yöneticisinden kontrol eder misin?
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 1 Temmuz 2025 #10 alperen dedi: Baktım ona, sınırlandırma yoktu. Genişletmek için tıkla... . 14925 dedi: Arkaplanda farklı şeyler de kullanıyor olabilir, görev yöneticisinden kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Şu şekilde. Artı 0 Eksi
alperen dedi: Baktım ona, sınırlandırma yoktu. Genişletmek için tıkla... . 14925 dedi: Arkaplanda farklı şeyler de kullanıyor olabilir, görev yöneticisinden kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Şu şekilde.