16 GB RAM var fakat kullanılabilir kısımda 8,53 var. Normal mi bu?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?fidelcastro
Uzman
Gpu'ya ayırıyor olabilir paylaşımlı ekran kartı kullanıyorsanız muhtemel.Bende de aynı sorun vardı ramden 8 gb paylaşımlı gpuma aktarıyordu biostan onu 1gb minimuma çekince düzeldi.
Vram olarak atayabiliyor.Gpu'ya ayırıyor olabilir paylaşımlı ekran kartı kullanıyorsanız muhtemel.Bende de aynı sorun vardı ramden 8 gb paylaşımlı gpuma aktarıyordu biostan onu 1gb minimuma çekince düzeldi.
Bir tek tarayıcı açık normal mi bu kadar kullanılması?Evet normal, şuanda kullanılanı toplam miktardan düşürünce kalan sonuç orada yazan.
Eki Görüntüle 159503
Bende de bu şekilde.
Paylaşımlı mı bilmiyorum.Gpu'ya ayırıyor olabilir paylaşımlı ekran kartı kullanıyorsanız muhtemel.Bende de aynı sorun vardı ramden 8 gb paylaşımlı gpuma aktarıyordu biostan onu 1gb minimuma çekince düzeldi.
Vram olarak atayabiliyor.
fidelcastro
Uzman
Sistem yapılandırması/Önyükleme/Gelişmiş seçenekler/Bellek sınırındaki tiki kaldır bilgisayarı yeniden başlat. Dener misiniz?Bir tek tarayıcı açık normal mi bu kadar kullanılması?
Sistem yapılandırması/Önyükleme/Gelişmiş seçenekler/Bellek sınırındaki tiki kaldır bilgisayarı yeniden başlat. Dener misiniz?
Baktım ona, sınırlandırma yoktu. Üstteki arkadaşın dediği doğru sanırım ama kullanım fazla geldi.
fidelcastro
Uzman
Sınırlandırma tikini kaldırıp tekrar başlatmayı denediniz mi ?Baktım ona, sınırlandırma yoktu. Üstteki arkadaşın dediği doğru sanırım ama kullanım fazla geldi.
- Makaleler
- 17
Arkaplanda farklı şeyler de kullanıyor olabilir, görev yöneticisinden kontrol eder misin?Bir tek tarayıcı açık normal mi bu kadar kullanılması?
.
Arkaplanda farklı şeyler de kullanıyor olabilir, görev yöneticisinden kontrol eder misin?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-