Boot etmede sorun olmaz, ilk sıraya 960'ı koyarsın ama sıfırdan kurulum yapıp 990 PRO'ya kur Windows'u. Çok daha performanslı.

Yeni Firmware sürümlerinde mevcut sorunlara çözüm getirildi diye biliyorum, özellikle mavi ekran sorunları vs. giderildi ancak hâlâ sorun yaşayan kullanıcılar mevcuttu okuduğum kadarıyla. Yine de çok düşük ihtimal görüyorum.

Iptal edip 990 PRO siparis ettim diger 2 side Samsung oldugundan tek uygulamayla kontrol edeyim bari dedim, ilk ciktigi zamanlarda cok sikinti yasayan olmus bu seriyle suan ki durumunu biliyor musunuz firmwarelerle duzelebilmis mi? Birde anakartimin 2 yuvasi var biri 4.0 biri 3.0 960 evo 4.0 kismina takili onu assagiya alip bunu 4.0 olana takmam lazim ama windows 960 a kurulu. Bu sekilde yer degistirdigimde boot kisminda bir sikinti olur mu?
yeni firmware güncellemsinden sonra sılıntı yok sağlam

Boot etmede sorun olmaz, ilk sıraya 960'ı koyarsın ama sıfırdan kurulum yapıp 990 Pro'ya kur Windows'u. Çok daha performanslı.

Yeni Firmware sürümlerinde mevcut sorunlara çözüm getirildi diye biliyorum, özellikle mavi ekran sorunları vs. giderildi ancak hâlâ sorun yaşayan kullanıcılar mevcuttu okuduğum kadarıyla. Yine de çok düşük ihtimal görüyorum.

Internetim yavas oldugu icin hiç temiz kurulum yapasim gelmiyor. Onceden 1000 Mbps kullandigim icin yerle ilgilide sikintim yoktu silip geri yukluyordum simdi olmuyor sirf o yuzden aldim SSD yide zaten bir indirdigimi bir daha silesim gelmiyor artik :D

Internetim yavas oldugu icin hiç temiz kurulum yapasim gelmiyor. Onceden 1000 Mbps kullandigim icin yerle ilgilide sikintim yoktu silip geri yukluyordum simdi olmuyor sirf o yuzden aldim SSD yide zaten bir indirdigimi bir daha silesim gelmiyor artik :D

Hocam neden bıraktınız 1000'i ya 😁