Kullanmadığınız, eski RAM'leri anahtarlık olarak kullanabilirsiniz. Gerekli malzemeler: anahtarlık, bir adet eski RAM ve tabii ki de bir anahtar. Yapımı gayet basit, yapmanız gereken tek şey anahtarlığı RAM'inizin sağ veya sol tarafındaki delikten geçirmek ve anahtarlarınızı takmak, işte bu kadar. Artık RAM'li bir anahtarlığa sahipsiniz. Eğer delik yoksa havya gibi bir ısıtıcı ile ufak bir delik açabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Çalışmayan eski işlemcileri araba anahtarlığı yapıyorduk sonra plastik kısımları çok çizince vazgeçtik kullanmaktan. Benim yüzbaşım çok değerli olduğundan asla taşıyamam cebimde.
Darth Maul
Deneyimli
İşlemcilerde de güzel gözüküyor. Harika olurKuzenimin "kalemliğinde" sakladığı pinleri yamulmuş bi işlemci vardı bende onu mu yapsam ki![]()
III. Osman
Yetkin
Oldu olacak bir de ekmek arasına koyup yiyelim kardeşim (!) neden böyle bir şey var ki? Recep hocamın lafına katılıyorum pantolonlar veya eşofmanlar için çok sıkıntı olur.
- Makaleler
- 10
Eki Görüntüle 13280
Köşeleri bir şekilde şöyle kesersek batması sorun olmaz bence.
Yine batar önemli olan ovalleştirmek. Alın bir zımpara yapın.
Oldu olacak bir de ekmek arasına koyup yiyelim kardeşim (!) neden böyle bir şey var ki? Recep hocamın lafına katılıyorum pantolonlar veya eşofmanlar için çok sıkıntı olur.
Süs olarak kullanılabilir neden bu kadar tepkili olduğunuzu öğrenebilir miyim?
Süs olarak kullanılabilir neden bu kadar tepkili olduğunuzu öğrenebilir miyim?
LGS'ye çalışırken kalemin arkasına süs yerine de takılabilir bence pantolon fazla.
- Makaleler
- 1
İşlemci ile daha güzel olur gibi ama laptop işlemcisi mi yoksa masaüstü işlemcisi mi daha iyi gider acaba? Benim elinde boşta T2250 var bir tane onu değerlendirebilirim belki.
Renkli Klavye
Yetkin
- Makaleler
- 1
Tebrikler pantalon katili anahtarlık yapmışsın, polis görse nasıl açıklama yapacağım diye düşündüm 
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-