Kullanmadığınız, eski RAM'leri anahtarlık olarak kullanabilirsiniz. Gerekli malzemeler: anahtarlık, bir adet eski RAM ve tabii ki de bir anahtar. Yapımı gayet basit, yapmanız gereken tek şey anahtarlığı RAM'inizin sağ veya sol tarafındaki delikten geçirmek ve anahtarlarınızı takmak, işte bu kadar. Artık RAM'li bir anahtarlığa sahipsiniz. Eğer delik yoksa havya gibi bir ısıtıcı ile ufak bir delik açabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum
Üstün
Orası tamam da PSU'nun çalışması için fişi nereye takacağız?
Cebimize bir de UPS sığdırırsak sorun kalmaz.
Orası tamam da PSU'nun çalışması için fişi nereye takacağız?
Kafama dedemin köy evindeki güneş panellerini ödün çalıp kafama takıp gezebilirim. RAM'deki RGB'nin büyüsüne kapılıp fark etmezler bile
Etsy üzerinde 6 dolara satıyorlar. 
www.etsy.com
Computer RAM Keychain - Etsy
A small keychain made with a section of desktop computer RAM. Lightweight and unique, the keyring is perfect for keys or the zip on a bag.
HDDKullanıyorum
Üstün
Etsy üzerinde 6 dolara satıyorlar.
A small keychain made with a section of desktop computer RAM. Lightweight and unique, the keyring is perfect for keys or the zip on a bag.www.etsy.com
Fikrimizi çalmışlar
Darth Maul
Deneyimli
Bozuk RAM bulup yapıp satma fikri... Güzel iş.Etsy üzerinde 6 dolara satıyorlar.
A small keychain made with a section of desktop computer RAM. Lightweight and unique, the keyring is perfect for keys or the zip on a bag.www.etsy.com
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Oldu olacak bir de ekmek arasına koyup yiyelim kardeşim (!)
Olsun hocam siz zaten ekmekarasıram olduğunuz için problem yok.
Darth Maul
Deneyimli
Bozuk bir tane bulup yapabilirim aslında ama çok fazla anahtarlığım oldu yeter bence
İsmail Yıldız
Başarılı
Aynısını işlemcim için yaptım. Delmek çok zor oldu.
Yeni konular
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-