Bir kere şikayet ettim. YouTube şu mesajı gönderdi. Sadece bu kişiye takıldım, uğraşmak istiyorum. Başka kim yapıyor bilmiyorum ama. Ben YouTube izlerken bu kişi çıktı karşıma. Sesini, soluğunu da hiç beğenmedim. Bu yüzden kanalı kapatılana kadar uğraşacağım. Ana sayfaya vesaire çıksın diye bot basmış zaten. 601 bin abonesi var. YouTube izin veriyor mu böyle canlı yayınlara? İzin verse kanala kısıtlama atmazdı. Ama adam yine de yayın açmış. Bir daha bana mesaj gelirse büyük ihtimal kanalı kapatılacak.
Detaylar
Kim cevapladı?Kumar oynayan kişilerin hepsi YouTube'da yayın yapıyor zaten kickte daha fazladır bonanza benzeri ismini bilmediğim türevler ile yayın yapmaya devam etmekteler.
Yani serbest mi?
Nullestio
Uzman
Serbest değil ama bir şey olmuyor bazen kanallar kapatılıyor yenisi açılıyor, sadece 1 şikayet kapanmaz bir çok kişi şikayet ederse işleme alınıyor.
- Makaleler
- 1
Bu kadar takıntı iyi değil. Kumarın legal olduğu yerler var. Adam gidip oralarda oynuyordur. Zamanına yazık.
Ethem Efe
Üstün
Neden? Adam yasal olan bir yerde oynuyor olabilir. YouTube politikalarını bilmiyorum, yasak mıdır değil midir ancak direkt kanalı engelleyip geçebilirsiniz. Sesini soluğunu sevmedim, kapattıracağım bu kanalı demek komik geldi.Bir kere şikayet ettim. YouTube şu mesajı gönderdi. Sadece bu kişiye takıldım, uğraşmak istiyorum. Başka kim yapıyor bilmiyorum ama. Ben YouTube izlerken bu kişi çıktı karşıma. Sesini, soluğunu da hiç beğenmedim. Bu yüzden kanalı kapatılana kadar uğraşacağım. Ana sayfaya vesaire çıksın diye bot basmış zaten. 601 bin abonesi var. YouTube izin veriyor mu böyle canlı yayınlara? İzin verse kanala kısıtlama atmazdı. Ama adam yine de yayın açmış. Bir daha bana mesaj gelirse büyük ihtimal kanalı kapatılacak.
Eki Görüntüle 232595
Eki Görüntüle 232600
Furkan Borak
Uzman
Bir kere şikayet ettim. YouTube şu mesajı gönderdi. Sadece bu kişiye takıldım, uğraşmak istiyorum. Başka kim yapıyor bilmiyorum ama. Ben YouTube izlerken bu kişi çıktı karşıma. Sesini, soluğunu da hiç beğenmedim. Bu yüzden kanalı kapatılana kadar uğraşacağım. Ana sayfaya vesaire çıksın diye bot basmış zaten. 601 bin abonesi var. YouTube izin veriyor mu böyle canlı yayınlara? İzin verse kanala kısıtlama atmazdı. Ama adam yine de yayın açmış. Bir daha bana mesaj gelirse büyük ihtimal kanalı kapatılacak.
Eki Görüntüle 232595
Eki Görüntüle 232600
Sesini soluğunu sevsen bir şey yapmayacaksın yani
Yayını yapan kişi yasal olan bir ülkede yapıyor olabilir. Bu bizim ülke de kumar yasak diye o kişinin yayın yapmasını yada içerik paylaşmasını illegal yapmaz. Bu kadar takıntı fazla. Sen sevmiyorsun diye oyunları da yasaklayalım o zaman? Şuanki hükümetin yapmaya çalıştığı gibi.