2242

Üstün
Bir kere şikayet ettim. YouTube şu mesajı gönderdi. Sadece bu kişiye takıldım, uğraşmak istiyorum. Başka kim yapıyor bilmiyorum ama. Ben YouTube izlerken bu kişi çıktı karşıma. Sesini, soluğunu da hiç beğenmedim. Bu yüzden kanalı kapatılana kadar uğraşacağım. Ana sayfaya vesaire çıksın diye bot basmış zaten. 601 bin abonesi var. YouTube izin veriyor mu böyle canlı yayınlara? İzin verse kanala kısıtlama atmazdı. Ama adam yine de yayın açmış. Bir daha bana mesaj gelirse büyük ihtimal kanalı kapatılacak.

1773326547082.webp

1773326665225.webp

Kumar oynayan kişilerin hepsi YouTube'da yayın yapıyor zaten kickte daha fazladır bonanza benzeri ismini bilmediğim türevler ile yayın yapmaya devam etmekteler.

Bir kere şikayet ettim. YouTube şu mesajı gönderdi. Sadece bu kişiye takıldım, uğraşmak istiyorum. Başka kim yapıyor bilmiyorum ama. Ben YouTube izlerken bu kişi çıktı karşıma. Sesini, soluğunu da hiç beğenmedim. Bu yüzden kanalı kapatılana kadar uğraşacağım. Ana sayfaya vesaire çıksın diye bot basmış zaten. 601 bin abonesi var. YouTube izin veriyor mu böyle canlı yayınlara? İzin verse kanala kısıtlama atmazdı. Ama adam yine de yayın açmış. Bir daha bana mesaj gelirse büyük ihtimal kanalı kapatılacak.

Eki Görüntüle 232595

Eki Görüntüle 232600
Neden? Adam yasal olan bir yerde oynuyor olabilir. YouTube politikalarını bilmiyorum, yasak mıdır değil midir ancak direkt kanalı engelleyip geçebilirsiniz. Sesini soluğunu sevmedim, kapattıracağım bu kanalı demek komik geldi.

Eki Görüntüle 232595

Eki Görüntüle 232600

Sesini soluğunu sevsen bir şey yapmayacaksın yani :D

Kumar çoğu ülkede legal. Instagram'da falan yasak değil bas bayağı 100mn izlenen videolarda bile reklamını yapıyorlar. Ama YouTube'da yasak olduğunu sanmıyorum drake falan bazen yayın açıp blackjack oynuyor.

Yayını yapan kişi yasal olan bir ülkede yapıyor olabilir. Bu bizim ülke de kumar yasak diye o kişinin yayın yapmasını yada içerik paylaşmasını illegal yapmaz. Bu kadar takıntı fazla. Sen sevmiyorsun diye oyunları da yasaklayalım o zaman? Şuanki hükümetin yapmaya çalıştığı gibi.