Planlanmıyor Kural 26 değiştirilmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adios
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

adios

Bilgin
Sosyal Locası
Makaleler
1
Yer
Death
Kural 26 aşağıdaki gibi:

Kullanıcılar, diğer kullanıcılarından ve yöneticilerden Discord, Instagram vb. servislerden özel hizmet isteyemez. TeamViewer ile teknik destek verilebilir lakin sorun çözüldüğünde çözüm, konuya detaylı olarak yazılmalıdır.

Günümüzde Discord, TW'den daha yaygın, yardımlaşmak için de gayet iyi bir program.

Teamviewer bilgilerini buradan herkese paylaşmak yerine Discord adresini paylaşıp, kullanıcılar iletişime geçtikten sonra konudan özel iletişim adresini düzenleyip silebilir.

Yine aynı şekilde, sorunu çözdükten sonra, nasıl çözüldüğünü konuda paylaşmak şartıyla bu kural revize edilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -25 Eksi
O zaman özelden yardımlaşmalar artar, yönetimiz hiç istemediği bir senaryo oluşur.

Özelden yardımlaşmak zaten mümkün şu an. Herkes her yerde TW atıp özele geçmiyor, bunun çeşitliliği artırılıp daha kolay hale getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam direkt olarak değişmesi mantıksız ama yardım dışı sadece iletişim için attığımızda silinmesi bence yanlış.

Böyle olursa forumun aktifliği düşer.

Yine aynı şekilde, sorunu çözdükten sonra, nasıl çözüldüğünü konuda paylaşmak şartıyla bu kural revize edilebilir.
Bunun yerine doğrudan burada dönmeli bu iletişim. Benden Discord üzerinden yardım isteyenlere konu aç diyorum konuyu burada çözüyoruz.

Hocam direkt olarak değişmesi mantıksız ama yardım dışı sadece iletişim için attığımızda silinmesi bence yanlış.

Yardım harici özel iletişim kullanılmayacak zaten. Konudan silmekteki amaç kalıcı olmaması ve her sorunda o adresten iletişime geçilmeye çalışmasınlar diye.

Yani konudan 2 ay sonra rastgele bir kullanıcı aynı sorun için konuya uğradığında, özel iletişim adresini değil sorunun çözümünü görecek.

Böyle olursa forumun aktifliği düşer.

İletişim adresi konudan silinince kalıcı olmayacak, ilerleyen zamanda aynı sorunu yaşayan kullanıcılar konuya gelip çözümü görecek, DC adresini değil. Aktiflik neden düşecek?

İletişim adresi konudan silinince kalıcı olmayacak, ilerleyen zamanda aynı sorunu yaşayan kullanıcılar konuya gelip çözümü görecek, DC adresini değil. Aktiflik neden düşecek?
Çünkü herkesin iyi niyetine güvenemezsiniz hocam. Yönetim bunu yapamaz yani, güvenemez
Özel mesajları da modere edemezler.

Teamviewer'da olanı da modere edemezler. TW ile DC arasında ne fark görüyorsunuz?
Teamviewer'da tek seferlik bağlantı yaparsınız. Doğrudan anlık iletişim mümkün değildir. Yani bir daha bir probleminiz olduğunda o kişinin kapısını çalıp direkt size bağlanmasını istemezsiniz. Konu dışı muhabbet de dönmez daha profesyonel sorun çözme odaklı olur TV bağlantısı.

Zaten bu öneri onaylanmayacak yani benim dil dökmemin de manası yok bu yüzden susacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…