Planlanmıyor Kural 26 değiştirilmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adios
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

adios

Bilgin
Sosyal Locası
Makaleler
1
Yer
Death
Kural 26 aşağıdaki gibi:

Kullanıcılar, diğer kullanıcılarından ve yöneticilerden Discord, Instagram vb. servislerden özel hizmet isteyemez. TeamViewer ile teknik destek verilebilir lakin sorun çözüldüğünde çözüm, konuya detaylı olarak yazılmalıdır.

Günümüzde Discord, TW'den daha yaygın, yardımlaşmak için de gayet iyi bir program.

Teamviewer bilgilerini buradan herkese paylaşmak yerine Discord adresini paylaşıp, kullanıcılar iletişime geçtikten sonra konudan özel iletişim adresini düzenleyip silebilir.

Yine aynı şekilde, sorunu çözdükten sonra, nasıl çözüldüğünü konuda paylaşmak şartıyla bu kural revize edilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -25 Eksi
Gruplaşma sonuna kadar var zaten.

Bir yerde insan varsa orada gruplaşma olmak zorundadır zaten. Doğamız böyle, atalarımız da böyle, gelecekte de böyle olacağız. Internet de yaşadığımız gerçek dünyanın bir uzantısı olduğuna göre değişen bir şey yok.

Yani özellikle gruplaşma var veya yok demeye gerek yok ve bunu engellemek için bir çabaya da gerek yok. Bazı abartılı tepkiler de standart "gruplaşmaları" olduğundan çok daha ciddi bir şeymiş gibi gösterilmesine sebep oluyor.

Bence kaldırılmalı ben mesela bulabiliyorum her türlü. Üye adı söylemeyeceğim ama iletişim falan kurulabiliyor her türlü. Çok cahilce gereksiz bir kural.

Bence kaldırılmalı ben mesela bulabiliyorum her türlü. Üye adı söylemeyeceğim ama iletişim falan kurulabiliyor her türlü. Çok cahilce gereksiz bir kural.

Gerekli fakat bu kurallar Technopat'a ilk geldiğinde kaç yıl öncesine ait olduğunu hatırlamıyorum, yoktum muhtemelen. Yani eskide kalmış bir kural.

Technopat'a da getirilirken zamanında yaşananlardan dolayı uygundur, fakat buraya getirilirken elbet üzerinden geçilmiştir. Okuyup üstünden geçerken sorun yok gibi görülüyor ama çağın eskisinde kaldı artık TW.

Bu mesaj, öneriyi destekliyor gibi duruyor. Mesajını beğenen kişiler konuyu artılasa belki kalkışa geçer de öneri ciddiye alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…