İmzaya özel adresinizi yazmak ceza sebebidir. Örneğin: Discord veya Steam adresiniz.
Oyun arkadaşı arıyorum başlığı ile konu açarsak zaten bunları verebiliyoruz. Discord doğrudan iletişim kurma amaçlı bir platform olduğundan onu ve Instagram, Twitter gibilerini anlıyorum ama PSN, Steam, Letterboxd, Goodreads gibi yerleri imzaya veya hakkındaya ekleyebilmeliyiz.
İmzaya özel adresinizi yazmak ceza sebebidir. Örneğin: Discord veya Steam adresiniz.
Oyun arkadaşı arıyorum başlığı ile konu açarsak zaten bunları verebiliyoruz. Discord doğrudan iletişim kurma amaçlı bir platform olduğundan onu ve Instagram, Twitter gibilerini anlıyorum ama PSN, Steam, letterboxd, goodreads gibi yerleri imzaya veya hakkındaya ekleyebilmeliyiz.
Mesela insanlar Steam hesabını görünce ne olacak? Oyun arkadaşı kategorisinde zaten serbest ve diğer yerlerde de gerek yok. Bu arada bu konu için bir olay anlatayım size: Başka bir forumda özelden mesaj yoluyla birisine güç kaynağı sattım ve adam parasını önce gönderdikten sonra sattım, yani kötü niyetli biri ile saf birisinin böyle olaylarda dolandırılma gibi durumları olabilir, ondan dolayı gereksiz bence.