- Makaleler
- 65
10 bölüm Kurtlar Vadisi izleyerek hiçbir şey anlamazsınız zaten.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bak zaten kült bir yapım ona lafım yok fakat o zamanın kült yapımı. Ama çok mantık hatası var bak cidden. 10.bölüme gelince içim daralmaya başladı.Çoğu bölümün yarısı kafa ütüleyen ihtiyarın öğütleri ve uzun sessiz aralardan öteye gitmiyor. Dizi güzel ama gereksiz sahneleri kırpıp remake yapsalar daha izlenebilir olurdu.
Yaşına uygun değildir, sizin yaş grubu anime falan izliyor genelde. Küçümsemek için değil, doğrusu buEvet, attım bombayı, bakalım linçler nasıl gelecek.
Biraz izlemeye çalıştım, illallah ettim, cidden bak. 97 bölüm izleyemem. Büyük ihtimalle acayip büyük linç yerim ama çok kötü, cidden bak.
Asıl iyi olan ilk 20 bölümdür. O ilk 20 bölümün nostaljisi devamında yoktur.Bana ''97'ye kadar izle açılacak.'' diyebilirsiniz, ona saygı duyarım ve izlemeye devam edebilirim. Ancak sırf ileride açılacak diye, ilk 14 bölümdeki o tempoyu, ses dublajlarındaki teknik eksiklikleri, bazı sahnelerin aşırı karikatürize durmasını görmezden mi gelelim?
Evet, yani bence nostalji gözlüğünü çıkarın ve doğru, objektif yorumu yapın. Bu eleştirilerimi Dexter, You veya GOT içinde söylerim.Yaşına uygun değildir, sizin yaş grubu anime falan izliyor genelde. Küçümsemek için değil, doğrusu bu![]()
Yaşına uygun değildir, sizin yaş grubu anime falan izliyor genelde. Küçümsemek için değil, doğrusu bu![]()

Nasıl erken? Arkadaş çocukların üstünde Polat baskısı var diyor13 yaş için biraz erken katılıyorum. Ha, biz televizyondan izler ve bölüm beklerdik, onun heyecanı ayrıydı.![]()