İskender Büyüğün en sevdiğim sahnesi mahkeme sahnesidir;
Ben Polat'a raconu kestiği her sahneyi seviyorum valla en sevdiklerim o sahneler.
İskender Büyüğün en sevdiğim sahnesi mahkeme sahnesidir;
Doğu Eşrefoğlu karakterinin bu kadar az sevilmesine çok üzüldüm. Devlet terbiyesi almış bir yöneticinin vücut bulmuş haliydi kendisi. Bunun dışında sadece Laz Ziya'nın sahnelerini severim.Merhaba,
Kurtlar Vadisi dizisindeki en sevdiğiniz mafya karakteri kim? Bütün bölümleri izlerken kendinizi kaptırdığınız bölümler oldu mu?
Benim sevdiğim karakter, Prof. Dr. Abuzer Kömürcü'dür. Çok şey öğretti![]()
Çünkü 56 konsey dağılıyor yavaş yavaş Aslan amca dizinin beyni Çakır Aslan amca ölünce Polat robot bildiğin yok tapınakçılarmış basit intikam hikayesine döndü.(İlk 97 için geçerli)
Bir yere kadar Karahanlı derdim ancak ölmesinden önceki bölümlerde yazarlar rezil bir performans sergileyerek dizinin ağırlığını tepe takla etti. Akıl kullanıp ters köşe yapan karakterleri seviyorum ancak çok fazla öyle karakter yok.
Aora dediğimiz şeyi bir köşeye atmamız lazım yoksa Pala ve Tilki herkesi gömer.
Tutarlı karakteri ve izlerken tilt etmemesi yüzünden Çakır derim. Ondan sonra da güldürürken "hass..." dedirten Hikmet.
En sevmediğim karakter-ler Güllü olacak dallama, Nevzat ve Halo Dayı.
Üç karakter de dizinin ağırlığını Recep İvedik seviyesine indiren rezil rüsva karakterler. Senaristi çiğ köfte mi çarpı da bu kadar leş çıkardı bilmiyorum.
(Özellikle 56. bölüm ve sonrası bayırdan aşağı yuvarlandığından tüm karakterler ağırlıklarını kaybediyor.)
Tapınakçılar muhabbeti açıldığı an anırdım zaten. "-Bunlar hep dış güçlerin işi" diyen fenotipleri yarattılar.Çünkü 56 konsey dağılıyor yavaş yavaş Aslan amca dizinin beyni Çakır Aslan amca ölünce Polat robot bildiğin yok tapınakçılarmış basit intikam hikayesine döndü.
Merhaba,
Kurtlar Vadisi dizisindeki en sevdiğiniz mafya karakteri kim? Bütün bölümleri izlerken kendinizi kaptırdığınız bölümler oldu mu?
Benim sevdiğim karakter, Prof. Dr. Abuzer Kömürcü'dür. Çok şey öğretti![]()