İki dizininde ilk sezonu güzel kalanı her bölüm dibe vuruyor bence. Bizimkiler tempoyu kıvamında arttırmayı ya da vakti geldiğinde bitirmeyi bilmiyor.

Evet gerçektende böyle, mesela ilk sezonda Polat Alemdar hem samimi, hem şakacı bir tip ama 2.sezonda tam lider moduna giriyor.

Bana göre Kurtlar Vadisi. Hem daha çok sarıyor hem de oyunculuk ve detaylar mükemmel.

Kurtlar Vadisi, MİT'e açıklama yaptıran tek dizidir.

Ezel kişisel intikam dizisi, KV daha hayattan konuları barındırdığı için KV açık ara en iyi dizidir.

Kurtlar Vadisi çok güzeldir.

Ne çok seviyor milletimiz o mu bu mu? Sorularını :LOL: Halbuki Ezel'in dizi, Kurtlar Vadisi'nin bir proje olduğunu kavrayamadılar. Bu yüzden dizi olmadığından dizilerle kıyas edilemez. Seyir zevki olarak bir kategori belirlersin o mu bu muyu o şekilde sorarsın. Mesela;

Hangisinde dövüş sahneleri daha gerçekçi?
Hangisinde karakter bağları daha güçlü?
Hangisinde kötü karakter daha iyi yazılmış?
Hangisinin senaryo akışı daha iyi?
Hangisinin çekiminde kullanılan görsel efektler daha kaliteli?

Kategoriyi belirlersin, konuyu açarsın. Bir dizi ile bir projeyi doğrudan kıyaslayamazsın.

Ezel de gayet iyi bir dizi ama KV seviyesi farkli bir seviyedir her anlamda. Oyle bir dizi ki Polat'in vasat oyunculugu adami irrite etmiyor bile.

İkisinin karşılaştırılması saçma. Biri politik-mafya konularını işliyor, diğeri ise intikam, aşk. Birbirinden zıt işliyor. Ama kişisel olarak ben KV'yi seviyorum. (Pusu hariç)

Ne çok seviyor milletimiz o mu bu mu? Sorularını :LOL: halbuki Ezel'in dizi, Kurtlar Vadisi'nin bir proje olduğunu kavrayamadılar. Bu yüzden dizi olmadığından dizilerle kıyas edilemez. Seyir zevki olarak bir kategori belirlersin o mu bu muyu o şekilde sorarsın. Mesela;

Hangisinde dövüş sahneleri daha gerçekçi?
Hangisinde karakter bağları daha güçlü?
Hangisinde kötü karakter daha iyi yazılmış?
Hangisinin senaryo akışı daha iyi?
Hangisinin çekiminde kullanılan görsel efektler daha kaliteli?

Kategoriyi belirlersin, konuyu açarsın. Bir dizi ile bir projeyi doğrudan kıyaslayamazsın.

Oda doğru.

İkisinin karşılaştırılması saçma. Biri politik-mafya konularını işliyor, diğeri ise intikam, aşk. Birbirinden zıt işliyor. Ama kişisel olarak ben Kv'yi seviyorum. (pusu hariç)

Pusu zaten acayip vasat.