Kurtlar Vadisi Pusu izlenir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 428
  • Etiketler Etiketler
    kurtlar vadisi

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Kurtlar Vadisi ilk 97 izlemiştim, çok beğenmiştim. Pusu sizce izlenir mi, önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle 1-1.5 sene kadar boş durmuştum, iş güç yokken 300 bölümü de bitirmiştim, sarmıştı vallahi beni.

Cevaplarınız için teşekkürler, o zaman şimdi dışarıdan söylediğim çiğ köftemle birlikte televizyon karşısında ilk bölümü açıyorum. İlk 97’i sevdiysem bunu da severim herhalde.

Güzel soru, öncelikle şu tabiri bir düzeltelim. İlk 97 diye bir şey yoktur, Twitter'da ünlenmiş bir sözdür. Kurtlar Vadisi kurgusu senaryosu hikayesi ile birlikte bitmiş bir hikaye/yapımdır. Ter*r ve Pusu bir spinoff eseridir. Herhangi bir devam hikayesi yoktur. Geleyim soruya, evet izlenir ama 4. sezondan sonrası ivme hızla aşağıya iniyor. "sardı biraz daha izleyim" dersen 5. sezon 128. bölümde final yapabilirsin. Kenarda Alt Tab da izleyim dersen bazı olayları anlayamayabilirsin. Ben ilk pusu izlediğimde yapmıştım, ikincide 5. sezona kadar normal izledim çok defa "bu böylemiymiş dedim". Geçtiğimiz Ramazan'da 3. kez 5.sezona kadar izledim yine aynı şeyi söyledim. Filmlerde de önerebileceğim Irak ve gladio, en sevdiğim gladio (7-8 kere izlemişimdir).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…