Detaylar
Kim cevapladı?İlk 97 ye göre devede kulak kalıyor. İzlenmez, ben 20 bölüm dayanamadım.Kurtlar Vadisi ilk 97 izlemiştim, çok beğenmiştim. Pusu sizce izlenir mi, önerir misiniz?
- Makaleler
- 4
İlk 100~ bölümü sadece izlenir. "Cahit"e olan kadar kısım. İskender Büyük'ün olduğu kısımlar kısaca. Sonrası hep fıs.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Kurtlar Vadisi ilk 97 izlemiştim, çok beğenmiştim. Pusu sizce izlenir mi, önerir misiniz?
Pusuyu hikayenin devamı için izleyebilirsiniz ancak çok önermem, benim için Kurtlar Vadisi 97'de bitti.
Philologically
Yetkin
İlk 80 bölüm çok güzel, tavsiye ederim.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Ben hep kesit izledim ama Kurtlar vadisini tamamen izlemedim. İlginiz varsa izlemek istiyorsanız izleyebilirsiniz.
Xenome
Başarılı
Güzel soru, öncelikle şu tabiri bir düzeltelim. İlk 97 diye bir şey yoktur, Twitter'da ünlenmiş bir sözdür. Kurtlar Vadisi kurgusu senaryosu hikayesi ile birlikte bitmiş bir hikaye/yapımdır. Ter*r ve Pusu bir spinoff eseridir. Herhangi bir devam hikayesi yoktur. Geleyim soruya, evet izlenir ama 4. sezondan sonrası ivme hızla aşağıya iniyor. "sardı biraz daha izleyim" dersen 5. sezon 128. bölümde final yapabilirsin. Kenarda Alt Tab da izleyim dersen bazı olayları anlayamayabilirsin. Ben ilk pusu izlediğimde yapmıştım, ikincide 5. sezona kadar normal izledim çok defa "bu böylemiymiş dedim". Geçtiğimiz Ramazan'da 3. kez 5.sezona kadar izledim yine aynı şeyi söyledim. Filmlerde de önerebileceğim Irak ve gladio, en sevdiğim gladio (7-8 kere izlemişimdir).