Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Leques

Uzman
Bu nedir? Bilgisayarı sıfırladıktan sonra karşıma çıktı, hiçbir şey yapmama izin vermiyor.

1000007174.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Format atıp temiz kurulum yaptım, yine düzelmedi.

Insider programından çıkmıştım, ondan sonra bu hatayı verdi. Şimdi tekrar Insider programına girdim ve artık o hatayı almıyorum.
Bu nedir? Bilgisayarı sıfırladıktan sonra karşıma çıktı, hiçbir şey yapmama izin vermiyor.

Eki Görüntüle 118241

Lstc ya da lstb sürümü mü?

irm https://get.activated.win | iex
Buradan Windows'u tekrar aktifleştirin
PowerShell'e yapıştırın.

Windows'u bedava bir şekilde etkinleştirmek yasal değildir. Onun yerine Windows 7 Key'i bulunup onunla yasal bir şekilde etkinleştirilebilir. Bu işlem 20 Dolar'ın altında olur bu işlemle ve 20 Dolar'ın altında içeriklerde korsana yardım edilemez. Techolay Sosyal Kuralları 17. maddesine göre cevap veriyorum.

Yeni bir sürümden eski bir sürüme geçildiğinde bu tür politika hatalarıyla karşılaşabiliyormuşuz.

Detaylar için Known issues: Rollback kısmını inceleyin.

Aşağıdaki kodu yönetici olarak çalıştırdığınız CMD üzerinde kullanın:
Bash:
mountvol s: /s
del S:\EFI\Microsoft\Boot\cipolicies\active\{8E8A94F0-6EB9-42C7-A189-E018C8CF3D10}.cip
del S:\EFI\Microsoft\Boot\cipolicies\active\{36D62F7C-AB85-4F61-8724-744294F24023}.cip
del S:\EFI\Microsoft\Boot\cipolicies\active\{66D7D265-7EDD-47DD-86E4-F7C42CD55A8F}.cip

Bakalım nasıl bir etkisini göreceğiz.

Format atıp temiz kurulum yaptım, yine düzelmedi.

Insider programından çıkmıştım, ondan sonra bu hatayı verdi. Şimdi tekrar Insider programına girdim ve artık o hatayı almıyorum.

Son düzenleme:
Çözüm