theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
İyi sosyaller. Dün Vigo üzerinde kuryelik başvuru yaptım ve tüm işlemlerim tamamlandı. Bana bir motor çantası verdiler, bunu taktır dediler fakat araştırdığım kadarıyla bunu taktırdıktan sonra bir makine mühendisi bulup projesini çizdirmem lazımmış. Ardından o belge ile de muayeneye girmem gerekiyormuş. En son da notere gidip ruhsatı yenileyecekmişim.

Bu işlem böyle mi işliyor gerçekten? Çünkü Vigo bunu 1 haftada halledersin dedi de ben pek emin olamadım. Çantayı yarın taktıracağız, geriye kalan 2 gün içinde diğer işler biter mi acaba?
Süreç hakkında bilgim olmadığı için soruyorum.

Hocam ruhsata işlemek zorunlu aksi halde ceza yiyebilirsiniz. Çanta takıldıktan sonra makine mühendisi proje çiziyor, sonrasında tadilat muayenesine giriyorsun ve en son noterde ruhsata işletiyorsun. Ruhsata da taşıma kutusu/topcase mevcut şeklinde işleniyor. Vigo’nun dediği 1 haftalık süre de bu işlemler için zaten.

Hocam ruhsata işlemek zorunlu aksi halde ceza yiyebilirsiniz. Çanta takıldıktan sonra makine mühendisi proje çiziyor, sonrasında tadilat muayenesine giriyorsun ve en son noterde ruhsata işletiyorsun. Ruhsata da taşıma kutusu/topcase mevcut şeklinde işleniyor. Vigo’nun dediği 1 haftalık süre de bu işlemler için zaten.
Tadilet muaynesi normal muayne değil mi hocam? Farklı bir süreçten mi geçecek yani?

Hocam, aslında aynı gibi; hem tadilat sonrası muayene hem de periyodik muayene yapılmış oluyor.
Anladım hocam peki şart bir şey mi? Eğer şart değilse direk düz muayne randevusu alıp geçeyim. Motorda gösterge dışında bir sorun yok onuda yaptırmam gerekiyor.