Şahıs restoranlarında A1 ehliyetim ile çalışabiliyorum. Ortalama getirisi nedir bu işin, yapmaya değer mi?
Benim dayım motorculuğu aşırı sevdiğinden dolayı sevdiği işi yapmayı, Trendyol GO’da çalışmayı seçmiş. Hem sevdiğim şeyi yapıyorum hem de param bana yetiyor diyor.
Tabii ki kendi başına zor ama bir arkadaşıyla birlikte yaşıyorlar ve çok rahat geçiniyorlar.
İş olarak da baya rahat, istediği kadar işini yapıp çıkıyor.

Çalışmak bu değil mi dostum zaten beyaz yakalılar bile 8-6 çalışıyor günü bitiriyor aynısını yukarıda bir arkadaş daha yazdı.

O anlamda söylemedim. Kuryelerin genel olarak doğru düzgün bir tatil günü bile olmuyor, ayrıca hangi saatte sipariş geleceği yine belli değil. Kuryeler normal çalışanlara göre biraz daha fazla çalışıyor benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla.

Benim dayım motorculuğu aşırı sevdiğinden dolayı sevdiği işi yapmayı, Trendyol GO'da çalışmayı seçmiş. Hem sevdiğim şeyi yapıyorum hem de param bana yetiyor diyor.
Tabii ki kendi başına zor ama bir arkadaşıyla birlikte yaşıyorlar ve çok rahat geçiniyorlar.
İş olarak da bayağı rahat, istediği kadar işini yapıp çıkıyor.

17 yaşında olduğum için Trendyol GO veya getir gibi firmalara giremiyorum zaten konuya da yazdım restoranlarda çalışabiliyorum sadece.

O anlamda söylemedim. Kuryelerin genel olarak doğru düzgün bir tatil günü bile olmuyor, ayrıca hangi saatte sipariş geleceği yine belli değil. Kuryeler normal çalışanlara göre biraz daha fazla çalışıyor benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla.

Daha önce bir yerde çalıştın mı bilmiyorum ama iş hayatı genel olarak %80 böyledir zaten, kuryelerin daha fazla çalışması durum da yanlıştır tam tersine restoran adına konuşuyorum açılış personelleri gelir dükkanı açar paspasını yapar fırını ısıtır masaları hazırlar siler ondan sonra moto kuryeler gelir özellikle o restoran pizza & kebap vs. üstüneyse sabah saatleri neredeyse hiç sipariş gelmez 2-3 saat oturursun ne zaman sipariş geleceği durumun bilmemek konusuna gelecek olursak burayı tam olarak anlamadım sen siparişin ne zaman gelip gideceğini napıcaksın ha zaten o sektörde 2-3 ay çalıştıkdan sonra hafta sonları yoğun olur maç saatleri yoğun olur vs. vs. kendin çıkarımlarda bulunabilirsin.

Son düzenleme:
Var ama kuryelik en zirve dönemi olan pandemi döneminde daha fazlaydı. Şimdi yazılım gibi bu meslekte ilgi gördü. Yoğunluğu, trafik stresleri vs. üstesinden gelebilirseniz neden olmasın?

Son düzenleyen: Moderatör:
En düşük 19 bin lira, ortalama 28 bin lira en yüksek olarak da 45 bin lira buldum nette.

Deneyime göre değiştiği yazıyor 🤔

19K'ya başka işlerde bile çalışırım yeter ki verin.

Kanka gözünü sevim ne dediğin belli değil konunun başına yazmışım kocaman sadece şahıs restoranlarında çalışabiliyorum diye başlığı okuyup yorum mu yapıyorsunuz anlamadım ki.

Senin şahıs restoranında çalışman benim umrumda değil. Şahıs restoranında kuryelik kazandırır mı diyercektin o zaman. Senin sorun kuryelikte para var mı? Benim cevabım ise evet var.