İyi sosyaller. Motor alsam Yemeksepeti vb. bir yerde kuryelik yapsam maksimum kaç TL kazanabilirim? 6 ay civarı para biriktirmek için yapılabilecek bir iş mi? Günde 15 saat civarı çalışabilirim.

35 45 paket atmış olursun günlük 3.500 falan kazanırsın büyük ihtimalle ama motor bakımı yakıtı vergisi biraz gelir ama bunlar çıkınca ayda 45 50 kazanırsın galiba.

İyi sosyaller. Motor alsam Yemeksepeti vb. bir yerde kuryelik yapsam maksimum kaç TL kazanabilirim? 6 ay civarı para biriktirmek için yapılabilecek bir iş mi? Günde 15 saat civarı çalışabilirim.

İş bulması kolay mı?

Ama hocam bir de bu kadar çalışıyosun çok yani 15 saat bitik olursun sadece işe gitmek için yaşamak olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
35 45 paket atmış olursun günlük 3500 falan kazanırsın büyük ihtimalle ama motor bakımı yakıtı vergisi biraz gelir ama bunlar çıkınca ayda 45 50 kazanırsın galiba.

Hocam kurye sayısı evet arttı fakat 15 saat çalışarak rahat 70 paketi bulur daha üstünüde görür diye düşünüyorum. Bundan 1-1.5 yıl önce 12-13 saat çalışanlar masrafları düşünce 70-80k kazanıyordu

35 45 paket atmış olursun günlük 3.500 falan kazanırsın büyük ihtimalle ama motor bakımı yakıtı vergisi biraz gelir ama bunlar çıkınca ayda 45 50 kazanırsın galiba.

Ama hocam bir de bu kadar çalışıyosun çok yani 15 saat bitik olursun sadece işe gitmek için yaşamak olur.

Vallahi yapabilecek bir şeyim yok. Ülkenin hali ortada bizi bu duruma düşürenler düşünsünler o kadar çalışmak zorundayım. Günlük 15 saatte 60-70 paket atılır diye düşünüyorum ben de.

Market sektörüne gir hem vardiyalı hem asgari ücret. 15 saat fazla.

Asgari ücretin iki katı ya da fazlasını alabileceğim bir iş varsa 15 saat çalışmak koymaz.

Vallahi yapabilecek bir şeyim yok. Ülkenin hali ortada bizi bu duruma düşürenler düşünsünler o kadar çalışmak zorundayım. Günlük 15 saatte 60-70 paket atılır diye düşünüyorum ben de.

Asgari ücretin iki katı ya da fazlasını alabileceğim bir iş varsa 15 saat çalışmak koymaz.

Günün yarısından fazlasını çalışmış olacaksın ama yine de sende haklısın para lazım çok saat çalışmadanda bu imkansız gibi.

Göze alıyorsan sorun yok gir tabii.

İyi forumlar. Motor alsam Yemeksepeti vb. bir yerde kuryelik yapsam maksimum kaç TL kazanabilirim? 6 ay civarı para biriktirmek için yapılabilecek bir iş mi? Günde 15 saat civarı çalışabilirim.

İş bulması kolay mı?
Parası iyi olur ama çok zor bir iş süreyle yarışıyorsun dikkat etmen gerekiyor, trafikte ahmak çok maalesef.

Screenshot_2026-02-15-11-49-59-818_com.twitter.android.webp

Şöyle bir Tweet görmüştüm X'te. Kurye Yemeksepeti kuryesi bu arada.