Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe 62
Üstün
Minimum 2 gibi duruyor hocam ama bana sorarsanız bir 3 veya 4 vardır.
Benim badem 4 yaşında boyu POS'u sizinki ile aynı.
Eki Görüntüle 48884
Uykusu gelmiş garibimin![]()
Anladım, bu ısırma konusu hakkında ne söyleyebilirsiniz peki?
Minimum 2 gibi duruyor hocam ama bana sorarsanız bir 3 veya 4 vardır.
Benim badem 4 yaşında boyu POS'u sizinki ile aynı.
Eki Görüntüle 48884
Uykusu gelmiş garibimin![]()
Uyusun da buyusun ninniii. Saka bir yana kuslar bu aralar cok ilgimi cekmeye basladi.
Eliniz ile yem vererek elimize alıştırmaya çalışın hocam.öpüyorum bir şey yapmıyor ama elimi götürdüğüm anda ısırıyor çok fena.
Dışarı salın kuşu mesela PC oynarken kuş yanınızda dursun alışsın size. Mesela ben ders çalışırken kuş üstten beni izliyor. Ben kendime böyle alıştırdım hatta artık salondan mutfağa uçup kuru yemek yerken tabağıma gelip benimle birlikte yiyor kerataAnladım, bu ısırma konusu hakkında ne söyleyebilirsiniz peki?
Ethem Efe 62
Üstün
Eliniz ile yem vererek elimize alıştırmaya çalışın hocam.
Dışarı salın kuşu mesela PC oynarken kuş yanınızda dursun alışsın size.
Anladım, avucuma yem koyup yavaşça yaklaştırayım değil mi? Kaç kere yapayım bunu peki?
Alışana kadar yapın hocam kuşun yanında şarkı söyleyin veya kuş ile konuşmaya çalışın.Anladım, avucuma yem koyup yavaşça yaklaştırayım değil mi? Kaç kere yapayım bunu peki?
Ethem Efe 62
Üstün
Eliniz ile yem vererek elimize alıştırmaya çalışın hocam.
Dışarı salın kuşu mesela PC oynarken kuş yanınızda dursun alışsın size. Mesela ben ders çalışırken kuş üstten beni izliyor. Ben kendime böyle alıştırdım hatta artık salondan mutfağa uçup kuru yemek yerken tabağıma gelip benimle birlikte yiyor kerata
Eki Görüntüle 48886
Evde kedi var bir de, o yüzden çok dolaştıramıyorum maalesef, kedinin ne tepki vereceği belli olmaz.
Alışana kadar yapın hocam kuşun yanında şarkı söyleyin veya kuş ile konuşmaya çalışın.
Konuşuyor bayağı zaten, babamın ismi Ekrem eko diyor, cicikuş, aşkım diyor.
Odanın kapısını kapatıp içeride her gün dolaştırın o zaman hocam, yaşadığı evi tanımalı.Evde kedi var bir de, o yüzden çok dolaştıramıyorum maalesef, kedinin ne tepki vereceği belli olmaz.
Size alışık demek ki. Sadece elinizden korkuyor muhtemelen eskiden elinize çok aldığınız için.Konuşuyor bayağı zaten, babamın ismi Ekrem eko diyor, cicikuş, aşkım diyor.
Ethem Efe 62
Üstün
Odanın kapısını kapatıp içeride her gün dolaştırın o zaman hocam, yaşadığı evi tanımalı.
Tamam kediyi uyurken bir odaya kapatıp camları vs kapatarak kuşu salarım o zaman en iyisi. Bu kadar zaman oldu hala ısırması çok üzüyor beni.
Odanın kapısını kapatıp içeride her gün dolaştırın o zaman hocam, yaşadığı evi tanımalı.
Size alışık demek ki. Sadece elinizden korkuyor muhtemelen eskiden elinize çok aldığınız için.
Anladım, umarım yakında korkmamaya başlar. Mesela öpünce hiçbir şey yapmıyor ısırmıyor garip bir şekilde ama ele çok yapıyor.