Detaylar
Kim cevapladı?Has erkek5 aylık veya 1.5 yaşında gibi duruyor biraz minik ama tam kesin bir sonuç veremem. Erkek mi dişi mi?
Hocam burnu pembe erkek olmayabilir
Pembe olunca yavru erkek oluyor zaten hocam.
Yavru dişilerin burnu mavi olmuyor muydu? Hatta büyüyünce pembeleşiyorlardı. Ben yanlış hatırladım o zaman hocam.
Yavru erkeklerin burnu pembe oluyor, sonrasında açık maviye dönüp yetişkin olduğunda koyu mavi oluyor diye biliyorum.Yavru dişilerin burnu mavi olmuyor muydu? Hatta büyüyünce pembeleşiyorlardı. Ben yanlış hatırladım o zaman hocam.
- Makaleler
- 10
Maksimum bir yaşında. Cinsiyeti bana dişi gibi göründü. Isırma gibi davranışları var mı?
Erkekler mavi ve mor oluyor. Dişiler beyaz ve kahverengi.
Yavru dişilerin burnu mavi olmuyor muydu? Hatta büyüyünce pembeleşiyorlardı. Ben yanlış hatırladım o zaman hocam.
Erkekler mavi ve mor oluyor. Dişiler beyaz ve kahverengi.
Kuduruk bir ses çıkartıp saldırmaya başladı hocam ama o kadar güçsüz ki ısıramıyor. Bu arada gagasına dikkatli bakınca hafif pembemsi açık renk mavi görünüyor gagası hocam. Sürekli olarak salmaya başladık, salonu turlayıp kafesine geri dönüyor. Yanına geldiğimizde artık kaçmıyor, babamla karşılıklı konuşuyorlarMaksimum bir yaşında. Cinsiyeti bana dişi gibi göründü. Isırma gibi davranışları var mı?
Merhaba, kuşumun yaşını nasıl anlayacağımı bilmediğim için konu açma gereği duydum.
@NightWist
Eki Görüntüle 48419
Eki Görüntüle 48420
Eki Görüntüle 48421
Eki Görüntüle 48424
Alakasiz ama kus cok tatliy mis.