Ben de KYK yurdunda kalan biriyim. Zaten yemeklerin tadi tuzu yoktu da artik zehirlenir miyim acaba diye de dusunmek zorunda kalacagim anlasilan. Sorumlularina en ufak ceza verilecegini dahi hic dusunmuyorum.

Zehirlenme her şey olabilir, gıdaların hep genleriyle oynadılar. Yediğin mandalinanın, portakalın kokusu, aroması gitmiş. Muz desen tadı yok. Son zamanlarda hastalıklar çoğaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun ne diyelim.

Bizim yurtta balık diye resmen piranha getiriyorlardı, zehirlenme düşüncesinden dolayı dışardan yemek söylüyoruz artık.

Zehirlenme her şey olabilir, gıdaların hep genleriyle oynadılar. Yediğin mandalinanın, portakalın kokusu, aroması gitmiş. Muz desen tadı yok. Son zamanlarda hastalıklar çoğaldı.

Her meyvenin, sebzenin bir mevsimi oluyor hocam. Örneğin kışın sadece elma, postakal, mandalina tarzı meyveler yenir. Domates, Salatalık, veya diğer meyvelerin hepsi sera malı olduğu için tadı yok. Biraz onunla alakalı bu durum.

Asansörde ölenler, yemekten zehirlenenler ne ararsan var. Nedir bu öğrencilerin KYK yurtlarından çektiği arkadaş. Başka ülkede olsa çoktan istifalar, yargılanmalar başlardı.
Muz cumhuriyeti.

Bozuk tavukları baharatlayıp kakalamışlardır öğrencilere. Hükümet koşa koşa araplara yardım etsin, Türko gencine gelince avucunu yala diyorlar.