Detaylar
Kim cevapladı?Omerta Silenzio
Başarılı
Kabul etmezler. Başka kutuya koyup göndersen bile satıcı paketi açtığı an iade koşulları sağlanmıyor deyip reddeder. Boşuna kargo sırası bekleme, o mouse artık senindir. Satmak istiyorsan ikinci el uygulamalarına koyman gerekir.
Kabul etmemeleri gerekiyor. Kutusuz ne işe yarasın ki? Kutu içeriği ne olacak?
Omerta Silenzio
Başarılı
Kutuyu neden atarlar kiKabul etmemeleri gerekiyor. Kutusuz ne işe yarasın ki? Kutu içeriği ne olacak?
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Hepsiburada ile görüştüm durumu. Başka bir kutuya koymam dahilinde iade alabileceklerini. Sadece ürünün olması gerektiğini ilettiler. Ben de biliyorum arkadaşlar ürünün kutusu olmadan almama ihtimalleri olduğunu. Hepsiburada müşteri temsilcisinin yönlendirmesi ile iadeyi oluşturdum.
Normal şartlarda kutuyu atmam. 1 sene önce aldığım ürünlerin kutusu durur. Şanssızlık ki kutu, eve misafir geldiğinde misafir çocukları tarafından parçalanmış ve ben de kutuyu atmış bulunuyorum. Ben de misafirleri çöpe atmak isterdim ama şanssızlık işte...
Hepsiburada ile görüştüm durumu. Başka bir kutuya koymam dahilinde iade alabileceklerini. Sadece ürünün olması gerektiğini ilettiler. Ben de biliyorum arkadaşlar ürünün kutusu olmadan almama ihtimalleri olduğunu. Hepsiburada müşteri temsilcisinin yönlendirmesi ile iadeyi oluşturdum.
Normal şartlarda kutuyu atmam. 1 sene önce aldığım ürünlerin kutusu durur. Şanssızlık ki kutu, eve misafir geldiğinde misafir çocukları tarafından parçalanmış ve ben de kutuyu atmış bulunuyorum. Ben de misafirleri çöpe atmak isterdim ama şanssızlık işte...
Hepsiburada ve Trendyol iade konusunda çok kolaylık sağlıyorlar müşteriye. Hepsiburada'dan aldığınız için şanslısınız.
Kurumsal saticilar kabul edebilir bu durumda. Ama diger kucuk isletmeler kabul etmezler bence. Cunku onlar tekrar baskasina satiyorlar.
Rogue
Uzman
1 hafta kullanmışsın iade etme zaten bir zahmet. 1 gün değil 2 gün değil. Şahsen benim sıfır aldığım bir ürün 1 hafta kullanılmış çıksa ben söverdim hem onu iade eden adama hem de onu tekrar sıfır gibi satan satıcıya. Zaten kutusu olmadığından kabul etmezler büyük ihtimalle.
Son düzenleme:
emilbreivik
Uzman
Satıcıya ve siteye göre durum değişebilir. Ben Amazon'dan bir ürün almıştım, Amazon satıcılı. Kısa süre kullandıktan sonra iade etmek istedim ama kutusunu atmıştım, sadece ürün vardı.
O şekilde olmasına rağmen iade aldılar hemen.
Bir keresinde de ürün hediyemiz olsun, biz iadesini yine de sağlayalım demişlerdi.
O şekilde olmasına rağmen iade aldılar hemen.
Bir keresinde de ürün hediyemiz olsun, biz iadesini yine de sağlayalım demişlerdi.