Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dokei

Uzman
Ürünü yeni denedim dönüştürücü ile çok yüksek bir cızırtı vardı.

PC'ye taktım geçer diye bu da aynısıydı. En son başka telefonda denedim dönüştürücü istemeyen ve cızırtı falan ortadan kalktı ama mikrofonda cızırtı mevcuttu ne yapmam lazım?

Telefonda kullanmak için nasıl bir dönüştürücü almam lazım? Reddit'te ucuz olanları kullanmalısınız demişti ben de o yüzden 24 bitlik bir şey almıştım ucuz.

Çözüm
Hocam daha da masraf yapmak istemiyorum sanırım iade edip bir daha bulaşmayacağım gibi Türkiye'de satanlar pahalıya satıyor belki bir ara space travel düşünsem teşekkürler yardımınız için hbide ek olarak anakart modeli H610 m sorunsuz çalıştığı tel ise samsung a24.

Varsa monitördeki jakı dener misiniz? Anakart ve kasanızdaki jaklar bazen çok izole olmayıp elektriksel gürültü alabiliyor.
Kronik sorun. Çözümü yok. Yurt disinda KZ'ler 5 dolara yakin bir fiyata satiliyor. Cizirti istemiyorsan en az 15 dolarlik bir IEM alacaksin. Ben de KZ'nin 3 IEM'i var. Hepsi ayni.

Var mı öneriniz hocam moondrop space traveler istiyorum dçnüştürücüler ile uğraşmamak için ama kulağıma uymama ihtimali ve pahalı olması düşündürüyor. Bir de vergi çıkmadan nasıl gümrükten geçer bilmiyorum.

Ek olarak A24 de hiçbir sorun çıkarmadı acaba ses kartım ve telefon dönüştürücü bozuk olabilir mi?

Cızırtı duymak istemiyorsanız çıkış empedansı düşük, kaliteli bir kaynağa takmalısınız. IEMler hassas olduklarından yüksek çıkış empedanslı kaynaklarda cızırtı sıkıntısı çekebiliyor.

Cızırtı duymak istemiyorsanız çıkış empedansı düşük, kaliteli bir kaynağa takmalısınız. IEMler hassas olduklarından yüksek çıkış empedanslı kaynaklarda cızırtı sıkıntısı çekebiliyor.
Hocam ilk IEM deneyimim oldu. Çok anlamadım dediklerinizden, açıklar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple type-c to 3.5mm gibi bir dönüştürücü tercih ederseniz cızırtı duymamanız gerekir. (kulaklığınız bozuk denk gelmediyse)

En basit açıklamayı bu şekilde yapabildim.
Ben Apple dongle'da kullandim. Cizirti azaldi ama yine de kulagi rahatsiz edecek derecede var.

Var mı öneriniz hocam moondrop space traveler istiyorum dçnüştürücüler ile uğraşmamak için ama kulağıma uymama ihtimali ve pahalı olması düşündürüyor. Bir de vergi çıkmadan nasıl gümrükten geçer bilmiyorum.

Ek olarak A24 de hiçbir sorun çıkarmadı acaba ses kartım ve telefon dönüştürücü bozuk olabilir mi?
IEM olarak Simgot EW100P almani oneririm. Tangzu Wan Er 2'de olur.

Ben Apple Dongle'da kullandim. Cizirti azaldi ama yine de kulagi rahatsiz edecek derecede var.

IEM olarak simgot EW100p almanı oneririm. Tangzu WAN er 2'de olur.

Hocam, daha da masraf yapmak istemiyorum, sanırım iade edip bir daha bulaşmayacağım gibi. Türkiye'de satanlar pahalıya satıyor, belki bir ara Space Travel düşünsem. Teşekkürler yardımınız için. Ha, bir de ek olarak anakart modeli H610M, sorunsuz çalıştığı telefon ise Samsung A24.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha da masraf yapmak istemiyorum sanırım iade edip bir daha bulaşmayacağım gibi Türkiye'de satanlar pahalıya satıyor belki bir ara space travel düşünsem teşekkürler yardımınız için hbide ek olarak anakart modeli H610 m sorunsuz çalıştığı tel ise samsung a24.

Varsa monitördeki jakı dener misiniz? Anakart ve kasanızdaki jaklar bazen çok izole olmayıp elektriksel gürültü alabiliyor.

Çözüm