Alınır mı, ben anlamadım da EDM IEM falan. Aynı kalitede bir kulaklık TR'de kaça patlar mesela?
Kulaklıklar
Şöyle.
Alınır mı, ben anlamadım da EDM IEM falan. Aynı kalitede bir kulaklık TR'de kaça patlar mesela?
Buradaki kulaklıklarla KZ'yi karşılaştıramayız. KZ sıradan V-Shaped bir IEM Üreticisi. Zero ve Zero 2 modelini Crinacle modladı mesela. KZ fiyatına göre gayet iyi ses veriyor. Zaten Wraithesports.com 'daki IEM'ler KZ'ye kıyasla 5 kat pahalı.
Bu daha iyi.3 Memory foam kulakçık ile 800 küsure geliyor. Zaten bu fiyatı gözden çıkarmıştım. Aynı veya daha iyi performans verecekse edc düşünebilirim.
Türkiye'deki IEM'lerin fiyatını attım hocam sadece. 200 TL'ye bedava bu EDC PRO.Buradaki kulaklıklarla KZ'yi karşılaştıramayız. KZ sıradan V-Shaped bir IEM Üreticisi. Zero ve Zero 2 modelini Crinacle modladı mesela. KZ fiyatına göre gayet iyi ses veriyor. Zaten Wraithesports.com 'daki IEM'ler KZ'ye kıyasla 5 kat pahalı.
Bu daha iyi.
![]()
QKZ x HBB 10mm titanyum kaplı diyafram HiFi kulak monitör kulaklık yarı açık kavite CNC alüminyum alaşım Faceplate - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu daha iyi.
![]()
QKZ x HBB 10mm titanyum kaplı diyafram HiFi kulak monitör kulaklık yarı açık kavite CNC alüminyum alaşım Faceplate - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Eki Görüntüle 99645
IEM EDM falan hicbirini anlamayarak aldım, ses kalitesi falan ortalama üstüyse beni memnun eder.
Hissedersin. Edx Pro ben de var. Kötü bir IEM fiyatına kıyasla.
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.Önerdiğiniz QKZ'yi satın aldım. Teşekkür ediyorum.