Buradaki kulaklıklarla KZ'yi karşılaştıramayız. KZ sıradan V-Shaped bir IEM Üreticisi. Zero ve Zero 2 modelini Crinacle modladı mesela. KZ fiyatına göre gayet iyi ses veriyor. Zaten Wraithesports.com 'daki IEM'ler KZ'ye kıyasla 5 kat pahalı.

3 Memory foam kulakçık ile 800 küsure geliyor. Zaten bu fiyatı gözden çıkarmıştım. Aynı veya daha iyi performans verecekse edc düşünebilirim.
Bu daha iyi.

Buradaki kulaklıklarla KZ'yi karşılaştıramayız. KZ sıradan V-Shaped bir IEM Üreticisi. Zero ve Zero 2 modelini Crinacle modladı mesela. KZ fiyatına göre gayet iyi ses veriyor. Zaten Wraithesports.com 'daki IEM'ler KZ'ye kıyasla 5 kat pahalı.

Bu daha iyi.
Türkiye'deki IEM'lerin fiyatını attım hocam sadece. 200 TL'ye bedava bu EDC PRO.

Screenshot_20241117_224131_AliExpress.webp

IEM EDM falan hicbirini anlamayarak aldım, ses kalitesi falan ortalama üstüyse beni memnun eder.

Edx Pro'dan sonra fark hisseder miyim?

Hissedersin. Edx Pro ben de var. Kötü bir IEM fiyatına kıyasla.

Eki Görüntüle 99645
IEM EDM falan hicbirini anlamayarak aldım, ses kalitesi falan ortalama üstüyse beni memnun eder.

Hayırlı olsun şimdiden. Memnun eder KZ'nin 2 dolarlık ve 10 dolarlık IEM'Lerini yani kulak içi kulakliklarını kullandım ve ikisi de iyiydi. Tek sorun çok yüksek ses çıkarıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör: