Greens1903 3

Becerikli
Merhaba, arkadaşlar. Bu tarz oyunları seven biri olarak Rockstar'ın bu oyunun üstüne ve Max Payne remake'inin üstüne düşmediğini anlamıyorum ama GTA 6'dan sonra L.A. Noire 2'yi geri getirirler mi, Cole ölmemiş olarak devam ettirebilirler diye düşünüyorum. Böyle bir söylentiler de mevcut görünüyor. :)

GTA 6 Rockstar icin son oyun olabilir. Iceride isler karisik gibi gozukuyor haberleri okuduguma gore. Yani asil elemanlar isleri bir anda birakip gidecekmis gibi gozukuyor. GTA 6 bir kez daha ertelenebilir belki. Ben anlamiyorum GTA 6 yapim surecinde o kadar yazilimci, grafikeri attilar yeni aldiklari muhendisler oyle bir kac ayda adapte olabileceklerini sanmiyorum bu programa. Ilginc geliyor. Oyun ertelenecekmis gibi gozukuyor su haliyle. Hal boyle iken kimse orada kalmak istemez ayrica rakip firmalara gider veya kendileri sifirdan baska bir oyun motoru yapar ve GTA'ya rakip olabilirler ve Rockstar tarihin tozlu raflarinda yerini alir. Son anda ayrica GTA 6'yi istedigimiz gibi yapamadik iflasimizi acikliyoruz bile derler. 😅 Her sey olabilri gibi.

Muhtemelen gelmez. Sonra ki oyunları muhtemelen yine RDR veya GTA markasından olur ve o da herhalde bir 20 yıl sonra falan gelir.

L.A. Noire her ne kadar kaliteli bir oyun olsa da, hiçbir zaman GTA ve RDR kadar çok sevilen bir oyun olmadı maalesef.