Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rexandor

Başarılı
Çözerse Recep Baltaş çözer denildi o yüzden çok umutluyum :) @Recep Baltaş

Laptopu ilk açtığımda anlık olarak aynı CMD aynı anda 2-3 kez açılıp, kapanıyor. Çektiğim videoyu yavaşlatıp izlediğimde CMD'de bunun yazılı olduğunu gördüm:

Okuyamayanlar için:

Kod:
C:\Windows\System32\sc.EXE

[SC] StartService FAILED 1056:

Bir hizmet kopyası halen çalışıyor.

Belki bunlar yardımcı olabilir ben pek anlayamadım:

(Windows 11)

(sfc /scannow, Dism /Online/ Cleanup-Image /RestoreHealth ve chkdsk /f /r denendi ama çözemedi.)

Acer Nitro 16 AN16-41
  • AMD Ryzen 7 7840HS
  • 32 GB DDR5 5600 MHz RAM
  • NVIDIA GeForce RTX 4060
  • 1TB SSD

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-04-07 123446.webp
    Ekran görüntüsü 2024-04-07 123446.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 155
  • WhatsApp Görsel 2024-04-07 saat 12.12.32_c667c478.webp
    WhatsApp Görsel 2024-04-07 saat 12.12.32_c667c478.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Recep Baltaş dediğiniz gibi tüm Acer uygulamalarını silince sorun kalmıyor. Acer uygulamalarını tek tek silip denedim olmadı, kesinlikle hepsinin kaldırılmış olmasi gerekli fakat dikkatimi bir şey çekti yalnızca NitroSense'i kurunca tüm Acer uygulamalarının hizmetleri de NitroSense ile birlikte yükleniyor r(NitroSense'in eski versiyonunda böyle olmadığını fark ettim), eskiden bu sorun olmuyordu ama NitroSense yüklüydü.

Yeni NitroSense'de ne var diye baktım Care Center üzerinden pil, depolama ve RAM bakımı yapılabiliyor. Eskisinde Care Center ile herhangi bir veri akışı olmadığından hata da olmadığını varsaydım ve yeni NitroSense dosyasındaki Care Center'i silip NitroSense'i bu şekilde kurdum. Ardından Care Center'i ayrı şekilde kurdum bu sayede veri akışı yapamıyor bu 2 uygulama. Şimdi hem bütün Acer uygulamaları yüklü hem de CMD sorunu olmuyor.

Yani sorunun kaynağı NitroSense'in Care Center üzerinden veri çekerken başka bir şeylerle çakışması, bu çakışma da CMD'ye yansıyormuş.

Biz sorunu chipsette ararken meğerse Acer daha kendi uygulamalarını optimize edemiyormuş. :D
@Recep Baltaş dediğiniz gibi tüm Acer uygulamalarını silince sorun kalmıyor. Acer uygulamalarını tek tek silip denedim olmadı, kesinlikle hepsinin kaldırılmış olmasi gerekli fakat dikkatimi bir şey çekti yalnızca NitroSense'i kurunca tüm Acer uygulamalarının hizmetleri de NitroSense ile birlikte yükleniyor r(NitroSense'in eski versiyonunda böyle olmadığını fark ettim), eskiden bu sorun olmuyordu ama NitroSense yüklüydü.

Yeni NitroSense'de ne var diye baktım Care Center üzerinden pil, depolama ve RAM bakımı yapılabiliyor. Eskisinde Care Center ile herhangi bir veri akışı olmadığından hata da olmadığını varsaydım ve yeni NitroSense dosyasındaki Care Center'i silip NitroSense'i bu şekilde kurdum. Ardından Care Center'i ayrı şekilde kurdum bu sayede veri akışı yapamıyor bu 2 uygulama. Şimdi hem bütün Acer uygulamaları yüklü hem de CMD sorunu olmuyor.

Yani sorunun kaynağı NitroSense'in Care Center üzerinden veri çekerken başka bir şeylerle çakışması, bu çakışma da CMD'ye yansıyormuş.

Biz sorunu chipsette ararken meğerse Acer daha kendi uygulamalarını optimize edemiyormuş. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm