Ubuntu yüklemiştim. Kendimce ayarlar yaptım. Sonra bir siteden komutları izleyerek kopyala yapıştır yapıp flatpak kurdum. O sırada sistem güncellemesi geldi onu da yaptım. Sonra laptopu kapatıp açma tuşuna bastım ve böyle ekranda kaldım.
Şu an kopyalanıyor kopyalandığı gibi üçgene basacağım. Bu arada çok özür dilerim. Kendimi özürlü gibi hissediyorum. Linux'tan hiç anlamıyorum. Linux'u nasıl öğrenebilirim?
Şu an kopyalanıyor kopyalandığı gibi üçgene basacağım. Bu arada çok özür dilerim. Kendimi özürlü gibi hissediyorum. Linux'tan hiç anlamıyorum. Linux'u nasıl öğrenebilirim?
Deneye yanıla öğrenirsin, arada kullandığın dağıtım için googleya googleya öğrenirsin. İlk defa linuxa geçerken nix osu bozmuştum. Değiştirilemeyen distroyu bozmayı başarmışım
Araçları, kullandığınız programları falan kurun. Vakit geçirdikçe karşılaştığınız sorunları veya isteklerinizi aratarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Misal şunu nasıl yaparım gibi. Terminal'i de kurcalayarak bir şeyler öğrenebilirsiniz.
rm komutu silmeye yarar. -fr ile kullanıldığında klasörleri zorla siler, insanların trollemelerine karşı dayanıklı olun, diskinizi veya kullanıcı klasörünüzü sildirmek için kandırmaya çalışabilirler. Her sudo'lu komutu çalıştırmayın.