Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 7 Eylül 2024 #1 Ubuntu yüklemiştim. Kendimce ayarlar yaptım. Sonra bir siteden komutları izleyerek kopyala yapıştır yapıp flatpak kurdum. O sırada sistem güncellemesi geldi onu da yaptım. Sonra laptopu kapatıp açma tuşuna bastım ve böyle ekranda kaldım. Dosya Ekleri IMG-20240907-WA0011.webp 664,6 KB · Görüntüleme: 232 IMG-20240907-WA0013.webp 189,3 KB · Görüntüleme: 174
Ubuntu yüklemiştim. Kendimce ayarlar yaptım. Sonra bir siteden komutları izleyerek kopyala yapıştır yapıp flatpak kurdum. O sırada sistem güncellemesi geldi onu da yaptım. Sonra laptopu kapatıp açma tuşuna bastım ve böyle ekranda kaldım.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 7 Eylül 2024 #11 Saruman Paşa dedi: Hocam ne komutu yazdınız? Yazdığınız kod ne daha doğrusu? Genişletmek için tıkla... Çözüm için mi hocam? Artı 0 Eksi
Saruman Paşa dedi: Hocam ne komutu yazdınız? Yazdığınız kod ne daha doğrusu? Genişletmek için tıkla... Çözüm için mi hocam?
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 7 Eylül 2024 #12 Pabola dedi: Çözüm için mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet. (Başka ne için olabilir yardım edeceğim) Ayrıca Linux C++ ve Python ile alakalı konulara etiketlerseniz yardımcı olurum hiç çekinmeyin. Artı 0 Eksi
Pabola dedi: Çözüm için mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet. (Başka ne için olabilir yardım edeceğim) Ayrıca Linux C++ ve Python ile alakalı konulara etiketlerseniz yardımcı olurum hiç çekinmeyin.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 7 Eylül 2024 #13 Saruman Paşa dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Saruman Paşa dedi: Evet. (Başka ne için olabilir yardım edeceğim) Ayrıca Linux C++ ve Python ile alakalı konulara etiketlerseniz yardımcı olurum hiç çekinmeyin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o anlamda değil. Konuyu çözdüm nasıl çözdüğümü mü sordunuz diye sordum. Dosya Ekleri IMG-20240907-WA0015.webp 60,1 KB · Görüntüleme: 70 Artı 0 Eksi
Saruman Paşa dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Saruman Paşa dedi: Evet. (Başka ne için olabilir yardım edeceğim) Ayrıca Linux C++ ve Python ile alakalı konulara etiketlerseniz yardımcı olurum hiç çekinmeyin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o anlamda değil. Konuyu çözdüm nasıl çözdüğümü mü sordunuz diye sordum.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 7 Eylül 2024 #14 Pabola dedi: Yok hocam o anlamda değil. Konuyu çözdüm nasıl çözdüğümü mü sordunuz diye sordum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben yardım edecektim. Neyse sevindim sizin adınıza eğer ilerde yardıma ihtiyacınız olursa etiketlersiniz. Artı 0 Eksi
Pabola dedi: Yok hocam o anlamda değil. Konuyu çözdüm nasıl çözdüğümü mü sordunuz diye sordum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben yardım edecektim. Neyse sevindim sizin adınıza eğer ilerde yardıma ihtiyacınız olursa etiketlersiniz.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 7 Eylül 2024 #15 Saruman Paşa dedi: Yok hocam ben yardım edecektim. Neyse sevindim sizin adınıza eğer ileride yardıma ihtiyacınız olursa etiketlersiniz. Genişletmek için tıkla... Uygulama yükleyemiyorum ve şu an masaüstü takılı kaldı. Rufus ile kurdum bundan mı sorun yaşıyorum? Artı 0 Eksi
Saruman Paşa dedi: Yok hocam ben yardım edecektim. Neyse sevindim sizin adınıza eğer ileride yardıma ihtiyacınız olursa etiketlersiniz. Genişletmek için tıkla... Uygulama yükleyemiyorum ve şu an masaüstü takılı kaldı. Rufus ile kurdum bundan mı sorun yaşıyorum?
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 7 Eylül 2024 #16 Pabola dedi: Uygulama yükleyemiyorum ve şu an masaüstü takılı kaldı. Rufus ile kurdum bundan mı sorun yaşıyorum? Genişletmek için tıkla... Olabilir. BalenaEtcher ile dene. Linux için Rufus kötü. Artı 0 Eksi
Pabola dedi: Uygulama yükleyemiyorum ve şu an masaüstü takılı kaldı. Rufus ile kurdum bundan mı sorun yaşıyorum? Genişletmek için tıkla... Olabilir. BalenaEtcher ile dene. Linux için Rufus kötü.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 7 Eylül 2024 #17 Pabola dedi: Uygulama yükleyemiyorum ve şu an masaüstü takılı kaldı. Rufus ile kurdum bundan mı sorun yaşıyorum? Genişletmek için tıkla... Hocam ubuntu yerine fedora öneririm. Rufus la alakası olduğunu zannetmiyorum. Uygulamayı nereden kurmaya çalışıyorsunuz? AMG GOAT dedi: Olabilir. BalenaEtcher ile dene. Linux için Rufus kötü. Genişletmek için tıkla... Linux için Rufus kötü ama alakası yok gibi düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Pabola dedi: Uygulama yükleyemiyorum ve şu an masaüstü takılı kaldı. Rufus ile kurdum bundan mı sorun yaşıyorum? Genişletmek için tıkla... Hocam ubuntu yerine fedora öneririm. Rufus la alakası olduğunu zannetmiyorum. Uygulamayı nereden kurmaya çalışıyorsunuz? AMG GOAT dedi: Olabilir. BalenaEtcher ile dene. Linux için Rufus kötü. Genişletmek için tıkla... Linux için Rufus kötü ama alakası yok gibi düşünüyorum.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 7 Eylül 2024 #18 AMG GOAT dedi: Olabilir. balenaEtcher ile dene. Linux için Rufus kötü. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir sıkıntı var. Masaüstü takılı kaldı. Hiçbir şeyi açmıyor. Açmadan bellek kuramam. Saruman Paşa dedi: Hocam Ubuntu yerine Fedora öneririm. Rufus'la alakası olduğunu zannetmiyorum. Uygulamayı nereden kurmaya çalışıyorsunuz? Linux için Rufus kötü ama alakası yok gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi mağazasından. Ve şu an masaüstü dondu hiçbir şeye girmiyor. Artı 0 Eksi
AMG GOAT dedi: Olabilir. balenaEtcher ile dene. Linux için Rufus kötü. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir sıkıntı var. Masaüstü takılı kaldı. Hiçbir şeyi açmıyor. Açmadan bellek kuramam. Saruman Paşa dedi: Hocam Ubuntu yerine Fedora öneririm. Rufus'la alakası olduğunu zannetmiyorum. Uygulamayı nereden kurmaya çalışıyorsunuz? Linux için Rufus kötü ama alakası yok gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi mağazasından. Ve şu an masaüstü dondu hiçbir şeye girmiyor.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 7 Eylül 2024 #19 Pabola dedi: Şöyle bir sıkıntı var. Masaüstü takılı kaldı. Hiçbir şeyi açmıyor. Açmadan bellek kuramam. Kendi mağazasından. Ve şu an masaüstü dondu hiçbir şeye girmiyor. Genişletmek için tıkla... Hee hocam Ctrl Alt f3 yapın tty geçin. Ayrıca ubuntunun kendi mağazasından uzak durun snap denilen zırvalık bir sandboxing sistemi ile kuruyor aynı flatpak gibi. Artı 0 Eksi
Pabola dedi: Şöyle bir sıkıntı var. Masaüstü takılı kaldı. Hiçbir şeyi açmıyor. Açmadan bellek kuramam. Kendi mağazasından. Ve şu an masaüstü dondu hiçbir şeye girmiyor. Genişletmek için tıkla... Hee hocam Ctrl Alt f3 yapın tty geçin. Ayrıca ubuntunun kendi mağazasından uzak durun snap denilen zırvalık bir sandboxing sistemi ile kuruyor aynı flatpak gibi.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 7 Eylül 2024 #20 Saruman Paşa dedi: Hee hocam Ctrl Alt f3 yapın tty geçin. Ayrıca ubuntunun kendi mağazasından uzak durun snap denilen zırvalık bir sandboxing sistemi ile kuruyor aynı flatpak gibi. Genişletmek için tıkla... Flatpak güzel. Ama Snap berbat. Artı 0 Eksi
Saruman Paşa dedi: Hee hocam Ctrl Alt f3 yapın tty geçin. Ayrıca ubuntunun kendi mağazasından uzak durun snap denilen zırvalık bir sandboxing sistemi ile kuruyor aynı flatpak gibi. Genişletmek için tıkla... Flatpak güzel. Ama Snap berbat.