Laptop açıldıktan sonra kod yazma ekranında kaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pabola
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 136
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    kod laptop

Pabola

Uzman
Ubuntu yüklemiştim. Kendimce ayarlar yaptım. Sonra bir siteden komutları izleyerek kopyala yapıştır yapıp flatpak kurdum. O sırada sistem güncellemesi geldi onu da yaptım. Sonra laptopu kapatıp açma tuşuna bastım ve böyle ekranda kaldım.

Dosya Ekleri

• IMG-20240907-WA0011.webp
    664,6 KB · Görüntüleme: 232
  • IMG-20240907-WA0013.webp
    189,3 KB · Görüntüleme: 174

Dosya Ekleri

• IMG-20240907-WA0015.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 70
Uygulama yükleyemiyorum ve şu an masaüstü takılı kaldı. Rufus ile kurdum bundan mı sorun yaşıyorum?
Hocam ubuntu yerine fedora öneririm. Rufus la alakası olduğunu zannetmiyorum. Uygulamayı nereden kurmaya çalışıyorsunuz?

Olabilir. BalenaEtcher ile dene. Linux için Rufus kötü.
Linux için Rufus kötü ama alakası yok gibi düşünüyorum.

Olabilir. balenaEtcher ile dene. Linux için Rufus kötü.

Şöyle bir sıkıntı var. Masaüstü takılı kaldı. Hiçbir şeyi açmıyor. Açmadan bellek kuramam.

Hocam Ubuntu yerine Fedora öneririm. Rufus'la alakası olduğunu zannetmiyorum. Uygulamayı nereden kurmaya çalışıyorsunuz?

Linux için Rufus kötü ama alakası yok gibi düşünüyorum.

Kendi mağazasından. Ve şu an masaüstü dondu hiçbir şeye girmiyor.

Şöyle bir sıkıntı var. Masaüstü takılı kaldı. Hiçbir şeyi açmıyor. Açmadan bellek kuramam.

Kendi mağazasından. Ve şu an masaüstü dondu hiçbir şeye girmiyor.
Hee hocam Ctrl Alt f3 yapın tty geçin.

Ayrıca ubuntunun kendi mağazasından uzak durun snap denilen zırvalık bir sandboxing sistemi ile kuruyor aynı flatpak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…