Pabola

Uzman
Ubuntu yüklemiştim. Kendimce ayarlar yaptım. Sonra bir siteden komutları izleyerek kopyala yapıştır yapıp flatpak kurdum. O sırada sistem güncellemesi geldi onu da yaptım. Sonra laptopu kapatıp açma tuşuna bastım ve böyle ekranda kaldım.

Dosya Ekleri

• IMG-20240907-WA0011.webp
    IMG-20240907-WA0011.webp
    664,6 KB · Görüntüleme: 231
  • IMG-20240907-WA0013.webp
    IMG-20240907-WA0013.webp
    189,3 KB · Görüntüleme: 174
Hee hocam CTRL alt F3 yapın tty geçin.

Ayrıca Ubuntu'nun kendi mağazasından uzak durun snap denilen zırvalık bir sandboxing sistemi ile kuruyor aynı flatpak gibi.

Hocam dediğiniz tuşları spamladım kod yazma ekranı geldi kendi bir şeyler yazıyor.

Özellikle oyun yazılımları için çok güzel flatpak.

Ubuntu Linux'un Windows'u gibi bir şey en son tercih edeceğim Linux dağıtımı( Deepin'den sonra, Çin hükümetine verilerimi veremem)

Ne önerirsiniz peki? Ona geçeyim.

Tamam hocam kodlar yokmuş gibi kullanıcı adı şifre yazın. Kullanıcı adınızı yazın enter yapın. Sonra şifre yazın aynı şekilde. Birde kodları atarmısınız?
Olmuyor hocam.

Tamam hocam kodlar yokmuş gibi kullanıcı adı şifre yazın. Kullanıcı adınızı yazın enter yapın. Sonra şifre yazın aynı şekilde. Birde kodları atarmısınız?
Laptopu kapattım.

Dosya Ekleri

• IMG_20240907_203426.webp
    IMG_20240907_203426.webp
    328,4 KB · Görüntüleme: 49
Disklerle alakalı sorun var hocam sıfırdan kurulum yapar mısınız Ubuntu'yu. Sonra Fedora kurarsınız. Bu arada Debian'da kurabilirsiniz.

Oyun oynayacağım ve Google, YouTube kullanacağım. Ne yükleyeyim?

Disklerle alakalı sorun var hocam sıfırdan kurulum yaparmısınız ubuntuyu. Sonra fedora kurarsınız. Bu arada debianda kurabilirsiniz.
Birde rufus yerine ne kullanmalıyım? Ayrıca flashtaki iso duruyor mudur?